Fatih Erbakan'dan AKP ve MHP'ye kötü haber!

Fatih Erbakan'dan AKP ve MHP'ye kötü haber!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün yaptığı açıklamada partilerinin üye sayısına ilişkin verileri aktardı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Geyve'de düzenlediği mitingde yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. YRP lideri Erbakan, partisinin üye sayısına ilişkin bilgi verdi.

"RANTÇI BELEDİYECİLİK DÖNEMİNE SON VERECEĞİZ"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Rantçı belediyecilik dönemine son vereceğiz. Ahlaklı belediyecilik dönemini inşallah başlatmış olacağız. Rantçı belediyecilikten milletimiz bıkıp usandı. Milletimiz bir değişim istiyor, yönetimde adalet istiyor. Önce millet anlayışı ile hareket eden bir belediye anlayışı istiyor. Yeniden o ahlaklı, dürüst, samimi, adil, merhametli, çalışkan ve dirayetli belediyecilik dönemine ulaşabilmenin yolu o ruhun temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'ni seçmekten geçiyor. Bunu milletimiz çok iyi biliyor. Bu nedenle de akın akın yeniden Refah Partimize koşuyor.

"MHP'Yİ GERİDE BIRAKTIK, SIRADA İYİ PARTİ VAR"

Pazar günü itibariyle seçimlere daha bir hafta kala Türkiye genelinde 500 bin üye sayısını aştık elhamdülillah. Biz seçimlere kadar 500 bin yapacağız diyorduk. Seçimlere bir hafta kala 500 bin oldu. MHP'yi geride bıraktık, üye sayısı bakımından. Şimdi İYİ Parti var 508 bin.

ekran-goruntusu-2024-03-26-222338.png

"TÜRKİYE'NİN ÜYE SAYISI BAKIMINDAN EN BÜYÜK ÜÇÜNCÜ SİYASİ PARTİSİ OLACAĞIZ"

Birkaç gün içerisinde seçimler gelmeden İYİ Parti’yi de geride bırakacağız ve seçimlere Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük 3’üncü siyasi partisi olarak gireceğiz. Arkasından bir milyon hedefine de ulaşacağız. Çünkü ayda 70 bin üye artışı sağlıyoruz. Bu demektir ki seçimden sonra birkaç ay içerisinde bir milyara da ulaşacağız. Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde, arkasından da 2028’de iktidar olacağız inşallah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler