Esra Erol'da TIP bilimini dehşete düşüren olay!

Esra Erol'da TIP bilimini dehşete düşüren olay!

Esra Erol'un programında inanılmaz olay. Veysel, uğruna eşini terk ettiği Özge'den olan ikiz bebeklerden yalnızca birinin babası olduğunu öğrendi.

Esra Erol’a katılan Betül, eşi Veysel'in başka şehre taşınarak Özge isimli bir kadınla birlikte olduğunu söyledi. Veysel, Özge'den şüphelenerek olan ikiz bebekleri için DNA testi istedi. Veysel, uğruna eşini terk ettiği Özge'den olan ikiz bebeklerden yalnızca birinin babası olduğunu öğrendi.
Betül isimli kadın eşi Veysel’in 2021 yılında iş bulduğunu söyleyerek Batman’a yerleştiğini söyledi. Bir süre sonra Betül ve oğlunu da yanına alacağını söyleyen Veysel, orada Özge isimli bir kadınla dini nikah kıyarak Betül’ü yok saymış.

Oğlunun hasta olduğunu söyleyen Betül, programa katılmadan birkaç gün önce Veysel’in kendisine “Özge’den bana yar olmazmış. Ben pişmanım sana dönmek istiyorum ama ikiz çocuklarım oldu. Onlara da bakarsan ben geri döneceğim sana.” dediğini iddia etti.

Yayına katılan Veysel, Betül’ün yalan söylediğini ve Özge’yi sevdiğini, hayatını onunla birlikte geçirmek istediğini söyledi.

Daha sonra da programa Özge ile birlikte çıkan Veysel, adeta resmî nikahlı eşi Betül’e gövde gösterisi yapar gibi el ele çıkmıştı yayına.

Hayal kırıklığına uğrayan Betül “Madem beni sevmiyordun, adam gibi söyleseydin de ayrılsaydık.” diye isyan ederken stüdyoyu buz kesen cümle Özge’den geldi.

“Sen yüzsüzlük, sen gurursuzdun.” diyen Özge stüdyoda büyük tepki çekmişti. Kişilerin yakınları ise yayına bağlanıp “Veysel, Özge’den olan ikizlerin kendisinden olduğuna inanmıyor, DNA testi istedi daha önce.” diyerek biraz önce bahsettiğimiz akılalmaz olaya zemin hazırlamıştı.

esra-erolda-tip-bilimini-dehsete-dusuren-olay1.webp

Stüdyoyu terk edip bir daha gelmek istemediğini söyleyen ikili, DNA testi yaptırmayı kabul etti. DNA testinin sonucu ise herkesi şok etti.

DNA testinin sonucu bugün belli oldu. Veysel, bebeklerden birinin babası çıkarken diğer bebeğin babasının başka olduğu ortaya çıktı.

Betül’ün ilk baştan beri DNA testi yapmak istemediği biliniyordu.

Herkesin şok olduğu durumu Esra Erol bir de bir uzmandan dinlemek istedi. Uzman “Milyonda bir de olsa böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz. 72 saat içinde döllenme gerçekleşirken ikinci bir birliktelik yaşanması gerekiyor.” diyerek durumu anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam