Erkan Sevinç Yazdı: Hilton 100. Yılında Öğrencilerle Buluştu

Erkan Sevinç Yazdı: Hilton 100. Yılında Öğrencilerle Buluştu

Hilton bu ayın sonunda 100. yılını doldurmaya yaklaşırken, 'Hilton Talks’ başlıklı seminerler kapsamında Türkiye’deki otellerinden gelen üst düzey liderlerini, Yönetim ve Otelcilik bölümlerinden 100 öğrenci ile İzmir Hilton’da bir araya getirdi.

İşletme yönetimini ilgilendiren konular hakkında gerçekçi bir bakış açısı sunmayı amaçlayan interaktif oturumlar, gençlerin kariyer gelişimlerine destek verecek şekilde hazırlandı.

Burcu Yatmazoğlu – Kıdemli Pazarlama Müdürü,Abdullah Apak - Eğitim Müdürü ,Hakan Özcan - İnsan Kaynakları Direktörü, Türkiye / GM Hilton İzmir,Çağla Özelçinler - Türkiye Satış Direktörü Lesiure HWS,Serkan Yalçınkaya - Otel Müdürü, Hilton Istanbul Bomonti ,Esen Kaynak – İş Geliştirme Müdürü, Hilton İzmir konularında bilgilendirmeler yaptılar.

Hilton Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü ve Hilton İzmir Genel Müdürü Hakan Özcan: Ülkemizdeki üniversitelerle böylesine harika ortaklıklar kurmaya büyük önem veriyoruz ve yıl boyunca düzenli olarak destek programları yürütüyoruz.

Dokuz Eylül'den birçok öğrenci mezun olduktan sonra otelimizde bizimle çalışmaya başlıyor. Bu nedenle eğitim süreçlerinin henüz başındayken gençlere yatırım yaparak onlarla erken bir aşamada güçlü bağlar kurabiliyoruz.

Careers@Hilton Live vesilesiyle, Türkiye'nin dört bir yanındaki işletmelerimizden liderlerimizle bu kadar büyük bir kitleye böylesine eşsiz bilgiler sunmak mutluluk verici”.şeklinde konuşurken

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye İK Başkan Yardımcısı Koray Gençkul “Her yıl düzenlediğimiz Careers@Hilton Live, misafirperverlik sektöründeki başarılarımızı kutladığımız bir etkinlik.

Sektörümüzün geleceğini elinde tutan genç yeteneklere rehberlik ederek ve kariyer gelişimlerini destekleyerek hayatlarında dönüşüm yaratabileceğimize yürekten inanıyoruz.

Bu doğrultuda, yalnızca Türkiye'de değil, dünyadaki tüm otel ve ofislerimizi de gençleri ve diğer iş arayanları misafirperverlik sektöründeki kariyer fırsatları hakkında eğitecek etkinliklere ev sahipliği yapmaya teşvik ediyoruz.

İzmir’deki “Hilton Talks” etkinliği, ekibimizin bu amaca katkı sağlamak ve Başkanımız Chris Nassetta’nın 2019’da 1 milyon genci olumlu yönde etkilemek için belirlediği hedefe ulaşmak için ortaya koyduğu yaratıcılığın ve çalışmanın harika bir örneği”dedi.

Toplantıda yapım aşamasındaki 25 oteline ek olarak Türkiye’de 64 otellik bir portföye sahip olan Hilton’un Great Place to Work danışmanlık şirketi tarafından Türkiye'nin 1 numaralı işyeri seçildiğinin altı bir kez daha çizildi.

erkan-sevinc-yazdi-hilton-100.-yilinda-ogrencilerle-bulustu,.jpg

erkan-sevinc-yazdi-hilton-100.-yilinda-ogrencilerle-bulustu,,.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler