ERİSAD YOLA İZMİR’DEN ÇIKTI..

ERİSAD YOLA İZMİR’DEN ÇIKTI..

Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (ERİSAD) Başkanı Mustafa Cihanbeylerde, basın mensubu ve iş adamlarıyla Tepekule Kongre Merkezi’ndeki derneğin genel merkezinde bir araya geldi.

Erkan Sevinç / İzmir

Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (ERİSAD) Başkanı Mustafa Cihanbeylerde, basın mensubu ve iş adamlarıyla Tepekule Kongre Merkezi’ndeki derneğin genel merkezinde bir araya geldiği toplantıda, "ERİSAD'ı kurarak bu hizmet kervanına ticari ve ekonomik olarak, hatta istihdam oluşturarak katkı sunmak amacındayız. Projeler geliştirip, bu projeleri birlikte yatırımlara dönüştürerek ülke ekonomimize katkı sağlayacağız ve yakında birçok ilimizde örgütleneceğiz" dedi.

"Erzurum adı ile Türkiye'de hiç kurulmamış olan ERİSAD'ı yani Erzurumlu İş Adamları ve Sanayicileri Derneğimizi kurarak, bu hizmet kervanına ticari ve ekonomik olarak, hatta istihdam oluşturarak katkı sunmak amacındayız. Her biri kendi alanında başarılı iş insanlarımızı ve sanayicilerimizi bir araya getirdik. Kurmuş olduğumuz derneğimiz ile doğru analizler ve çözüm odaklı çalışmalar yaparak, firma yapılarının daha verimli bir hale gelmesi doğrultusunda kurumsallaşma ve büyüme ivmesine katkı sağlayacak çalışmalar yapacağız. Bunların sonucunda ekonomimize katkıda bulunup daha fazla istihdam sağlamak başlıca amacımızdır. İş insanı ve sanayicilerimiz ile birlikte projeler geliştirip, bu projeleri birlikte yatırımlara dönüştürerek ülke ekonomimize katkı sağlayacağız" diyen  Başkan Mustafa Cihanbeylerde ERİSAD'ın hiçbir siyasi ve ticari kurumla bağlantısı olmadığını da vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler