ERGENEKON TÜRKÜSÜ

Bu yılın ilk yazısı Ergenekon örgütünü akademik değil, basit hatıralarla anlatacağım.
Bu yapının tamamen siyonizmin eline nasıl geçtiğini burada anılarla size yazacağım.
Türk atasözleri çok muhteşem sözlerdir, herkes Mevlana'dan, Bektaşi'den ve diğer Anadolu alimlerinin sözlerini alıntılar, ama yalın Türk Atasözleri müthiş hayatı anlatır, bunu da en iyi köy hayatı içinde anlarsın.
AKRABANIN AKRABAYA YAPTIĞINI AKREP YAPMAZ....
Mahkemeye çıktım tutuklandım, cezaevinde ilk işim elime kalemi alıp aslında birilerinin neyin peşinde olduğunu Cumhuriyetin Savcılarına tek tek yazdım, taktir mahkemelerindir.
İstanbul'da yeşil yurtta semtimizde yaptığımız espri gibi kafamızı bozmayın bir berber İsmail'de birde sarı Mehmet'in kahvede konuşuruz.
1968 yılları bir teyze kızımız var ailece aynı semtte oturuyoruz çocukları benle akran pikniğe gidiyoruz Belgrad ormanlarına, teyze kızı ben araba içinde kendisi arabayı öğrenmek için kullanırken kapı açıldı düştüm arka tekerlek üstümden geçti Allah yardım etti bir şey olmadı.
Babam çok sinirlidir, aradan iki sene sonra onların evinde oynarken gece kafayı kapıya sapladım boğuşurken kafa tepeden ağır derece hasar aldı, doğru araba ile taksim ilk yardım hastanesine götürdüler kafayı penslerle tutturdular.
Bu bardağı taşırdı, babam o gece avukat eniştemiz ve teyzem kızımıza iyice bir ağzına geleni söyledi ben ağır yaralı yatarken rakısı elinde bir daha uzun yıllar babam hayattayken görüşmedik, teyzem kızı ile.
Babam küfür etmez ağır konuşurdu o daha kötü yapıyor, oğlum derdi hırsıza, uğursuza, kalleşe, şerefsize lafını esirgeme derdi.
Yine bir iki yıl sonra ileriki mahallede İtalyan bir ailenin köpeği ısırdı beni, iş adli makamlara döküldü babam çok sinirli, aile işi yatıştırmaya çalışıyor, meğerse bunlar bizim teyze kızının aile dostlarıymış.
Kadın teyze kızına bu konuyu tatlıya bağlayalım araya gir deyince teyze kızı gülümseyerek ORHAN bu sefer beni öldürür demiş.
İtalyan hanımın eşi Kıbrıs Barış Harekatı'ndan bir sene sonra İpsala hududunda yunan istihbaratı (KİP) casusluk yaparken yakalandı.
Ankara 2018 aralık ayı günlerden 7 aralık zindandayım her yer kapkaranlık, bırakıldıktan sonra annem ve kız kardeşime sordum bu tarihte ben kayıbım diye kimler aradı akraba, annem şöyle dedi.
Teyzem kızı aradı bir daha da aramadı dedi, Siirtli ve Oflu, Sakaryalı akrabaları aratmıştır dedim:)
Birde dayın ve yeğenlerin aradı onu da hemşerileri Adanalılar aratmıştır dedim:)
6 şubat 1983 hava çok yağmurlu ve fırtınalı yalıda babam denize karşı yatmış herkes başında, ölüyor son saatleri, o fırtınanın içinden 8 metre bir yelkenli geçiyor rıhtıma çok yakın, bu adama çok iyi baktım çünkü evin içine bakıyor bir yerdence o fırtınada tekneyi kullanıyor.
Vatan hastanesine kaldırdığımızda babamı amcam ve halam kızları babamın başında ölmesini haber verecekler İbrahim amcalarına ,ben kuzey deniz saha komutanlığı (asker hastanesi)
kan alıyorum tesadüf ki başbakan Bülent Ulusu orda.
Buradan Ergenekon yoktur diyen sadece mason üçgen locası içinde Fetullah baronu vardır diyenlere söyleyeceğim ,sizler bu akılla giderseniz bu ülkenin başına daha çok şey gelir.
O boynunuzu hep o ağlama duvarında eğerek duanızı edersiniz, arada bir kaldırıp kafanızı Şamlının dişi devesi üstünden Merih gezegenine bakarsınız.
İhanetlerin eninde sonunda çıkması gibi bir kötü huyu vardır ,bu siyasal İslam niye geldi diye sorgulamayın ülkemin müstesna il ve ilçelerinde, vatandaş bilmiyor bunu da getiren sizsiniz.
Şamın devesi üstünden tüm bu toprakları İbrahim'in toprağı yaptınız.
İyi seneler.
Saygılarımla,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.