Erdoğan'ın eski metin yazarından dikkat çeken Özhaseki yorumu!

Erdoğan'ın eski metin yazarından dikkat çeken Özhaseki yorumu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, "Ankara'da yılların hoyratlığıyla hesaplaşılamadı ve yanlış aday tercihi de hakedilmemiş bir mağlubiyeti getirdi." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, Cumhur İttifakı'nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki'yle ilgili konuştu. Ünal, Özhaseki'yi yanlış tercih olarak yorumladı.

Aydın Ünal, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı. Ünal, Ankara seçimi ve Özhaseki hakkında şu ifadeleri kullandı:

"ANKARA'YI ALTIN TEPSİDE YAVAŞ'A VERDİLER"

"AK Parti + MHP'nin Ankara'da toplam oyları:

2014: 1 milyon 663 bin 000

2018: 1 milyon 899 bin 000

2019: 1 milyon 538 bin 000

Fark 300-400 bin ve bu farkta artan seçmen sayısı yok.

Ankara'yı Mansur Yavaş kazanmadı; Ankara'yı göz göre göre, altın tepsi üzerinde Mansur Yavaş'a verdiler. Çok yazık çok!"

"YANLIŞ ADAY TERCİHİ DE..."

"AK Parti Ankara Teşkilatı, ana kademeler, kadın-gençlik kolları, tüm birimler özveriyle çalıştılar ve 13 puanlık farkı 4 puana kadar indirdiler. Ne var ki Ankara'da yılların hoyratlığıyla hesaplaşılamadı ve yanlış aday tercihi de hakedilmemiş bir mağlubiyeti getirdi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler