Erdoğan'dan partisine mesaj: Burası kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır

Erdoğan'dan partisine mesaj: Burası kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır

AKP'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur" dedi. Erdoğan, "2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı'yla birlikte hem Cumhurbaşkanlığı'nda hem Meclis'te zaferle çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, AKP'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında partisine mesaj vererek, "İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur" dedi.

"Dağıtarak, kırarak, bölerek değil; birleştirerek, bütünleştirerek işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız" diyen Erdoğan, "Kendi içimizdeki arkadaşlarlarımızın gönlünü kazanamazsak milletimizin gönlüne giremeyiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Dağıtarak, kırarak, bölerek değil; birleştirerek, bütünleştirerek işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. Kendi içimizdeki arkadaşlarlarımızın gönlünü kazanamazsak milletimziin gönlüne giremeyiz.

Üye sayımızın kağıt üzerinde 11 milyonu geçmesi kadar, bu insanların her birini kutlu davamızın anlatıcısı, savunucusu haline geitrmemiz de önemlidir.

2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla hazırlanmayı planlıyoruz. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı'yla birlikte hem Cumhurbaşkanlığı'nda hem Meclis'te zaferle çıkacağız

Bizim hizmet ve eser siyasetimiz yılın her günü çalışmayı gerektirir. Günün 24 saati ve haftanın her günü milletimizin içinde olacak tek tek her bir insanımızın desteğini alacağız. Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur.

"BURASI KARİYER KURUMU DEĞİL"

AK Parti alalede bir dilekçe ile kurulmuş bir parti değildir. AK Parti milletim tarafından kurulan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. İşine dört elle sarılmayan hiç kimsenin AK Partyi'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur.

CHP'Yİ HEDEF ALDI

Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz ve hırsızlık furyasına dikkat çekerek, CHP yönetiminin yüzlerinin kızarmamasından duyduğum üzüntüyü paylaşmıştım. CHP cenahı hala 3 maymunu oynuyor. Çoğu yalan veya iftira olan benzer meselelerde ortalığı birbirine katan sosyal medya silahşorları ve bazı STK'lar sus pus kesildiler.

CHP cenahı aynı yüzsüzlüğü sokaklarda rastgele çekilen fotoğraflarla milletimizi karamsarlığa sürüklemeye çalışıyor. Büyük bir pişkinlikle yalanlarında ısrar edebiliyorlar. CHP'ye oy vermeyi öğretmen, polis, rektör, bürokrat saymıyor. Her hafta bir başka memur grubunu tehdit ediyorlar. Kendilerine oy vermeyen çiftçiyi adam yerine koymuyorlar. Bu zihniyet işi ülkemizin güzide bir sanatçısının programına katılanları linç etmeye kadar vardırdı.

Bu milletin hakimine, askerine ,polisine, öğretmenine laf edenler siz kimin ve neyin militanısınız. Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Her mikrofon uzatıldığında Türkiye'yi yurt dışına şikâyet edenler siz kimin militanısınız?

Parti teşkilatlarını ve belediyelerini saran hastalıklı zihniyetten parti mensupları bile rahatsızken, milletimiz bunları görmüyor mu sanıyorlar? Milletimiz vakti zamanında geldiğinde bunun hesabını sorar. Hukuk üzerine elbette yapacaktır. Bize düşen taciz, tecavüz, ahlaksızlık vakalarının faturalarını CHP'nin önüne koymaya devam etmektir.

Hayatımız boyunca yaptığımız gibi bundan sonra da haktan ve hakikatten yana bakarak yolumuza devam edeceğiz. Hizmet ve eser üretmeyi sürdüreceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını tamamlayana kadar durmayacağız.

EKONOMİ AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz yılı salgının gölgesinde geçirmemize rağmen yatırımlar ve bütçe uygulamalarını iyi sonuçlarla kapattık. Biz yılı pozitif büyüme ile kapatmayı umuyoruz. İhracatçılarımız ve sanayicilerimiz bu kriz dönenimi adeta fırsata çevirdi. Devletin imkanlarını sonuna kadar açtık. Bu sıkıntılı dönemde milletimizin yanında yer aldığımızı gösterdik. 2021 yılında çok daha büyük bir atılım gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.

Yaşadığımız büyüklü küçüklü badireler ülkemizi her türlü krize dayanıklı hale getirmiştir. Her alanda hedeflerimizi hayata geçirebilecek seviyeye geldiğimize inanıyorum. Güçlü altyapı ve siyasi mimari sayesinde ülkemizi yeni küresel düzende hak ettiği yere taşıyacağız. Bu tabloyu sadece biz görmüyoruz. Çevreler de bu fotoğrafı okuyor.

Ülkemin maruz kaldığı kimi orantısız saldırıların gerisinde bu sancı vardı. Türkiye'yi rayından çıkarmak isteyenler ellerindeki tüm kozları sahaya sürmüştür. Buna karşılık dostlarımızın muhabbetini de güçlü bir şeklide yanımızda hissediyoruz. 2023 seçimleri bu tarihi sürecin başarısı bakımından önemlidir. Teşkilatlarımıza her fırsatta seçim gününe kadar var güçleriyle çalışmalarını telkinimizde bu arzu yatıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler