Erdoğan'dan Özhaseki'ye Facetime'lı destek

Erdoğan'dan Özhaseki'ye Facetime'lı destek

AK Parti'nin Ankara'daki seçim çalışmaları sırasında görüntülü konuşmayla gençlere seslenen Erdoğan, "Ankara özellikle 1994'ten itibaren Gökçek ile birlikte bir süreci yaşadı." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara özellikle 1994'ten itibaren Gökçek ile birlikte bir süreci yaşadı. O değişim, dönüşüm süreçleriyle birlikte sürekli güzelleşen, dönüşen bu Ankara'mızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettirmemiz lazım" dedi.

ÖZHASEKİ'NİN PROGRAMINA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAYLA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Özhaseki, toplantıda gençlerin yoğun isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. Telefon bağlantısıyla salonda bulunan gençlere seslenen Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne dikkat çekerek, "2 bin kadar genç bir araya geldiğinizi öğrendim. Ankara'ya 2 bin kadar genç yakışmaz. Ankara Kapalı Spor Salonu'nu hıncahınç doldurmanız lazım. Bundan sonraki toplantıyı Ankara Kapalı Spor Salonu'nda yapmalıyız. Mehmet Özhaseki, Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız. Kayseri'de 5 dönem büyükşehir belediye başkanlığı yapmış olan bir adayla Ankara'da seçime gidiyoruz. Kayseri'deki 5 dönem büyükşehir belediye başkanlığından sonra Kayseri'yi çok ciddi bir değişime, dönüşüme kavuşturan bu deneyimli, tecrübeli arkadaşımıza, Ankara'ya Mehmet Bey yakışır dedik. Ben inanıyorum ki, 31 Mart akşamı Ankara kendisine yakışır neticeyi ortaya koyacaktır. Bu deneyimlerini Ankara'da her yönüyle ortaya koyacak olan bir belediye başkanına zaten Ankara'nın ihtiyacı vardır. Bu konuyla ilgili çok çalışmamız lazım, çok gayret etmemiz lazım." dedi

GENÇLERE MELİH GÖKÇEK MESAJI

Konuşmasına eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili devam eden Erdoğan, "Ankara'yı çok daha faklı bir konuma getirmemiz lazım. Ankara özellikle 1994'ten itibaren Gökçek ile birlikte bir süreci yaşadı. O değişim, dönüşüm süreçleriyle birlikte sürekli güzelleşen, dönüşen bu Ankara'mızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettirmemiz lazım. Bunun için siz gençlere çok ciddi ihtiyacımız var" diye konuştu.

ÖZHASEKİ: 100'DEN FAZLA PROJEMİZ VAR

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ise, 25 kişilik bir ekiple bir aydır çalıştıklarını ve projeler hazırladıklarını belirterek, bu projeleri Ocak ayından itibaren açıklayacaklarını söyledi. Hazırlanan projelerin herkesin hoşuna gideceğini kaydeden Özhaseki, "Bunlar, 'evet biz de bunu bekliyorduk' diyeceğiniz projeler olacak. Sonra da bunları gerçekleştireceğiz. Bunların içerisinde stat var. 11 başlıkta yüzden fazla proje var. Bunların hepsi ayakları yere basan, insanların beklediği projelerdir. Bizim de seçimler boyunca yapacağımız bir işimiz var. Bana, 'Seçimler boyunca sizin tavrınız nasıl olacak, taktiğiniz ne olacak?' diye soruyorlar. Taktiğimiz çok basit; dürüstlük, şeffaflık, açıklık olacak ve doğruları söyleyeceğiz. Kimselerle uğraşmayacağız. Ana muhalefetin yaptığı gibi yalan hiç söylemeyeceğiz. Onların yaptığı gibi kimseye iftira atmayacağız. Adaylığımın ilk açıklandığı günden itibaren ayakları tutuştu, yalanları uydurmaya başladılar. Ana muhalefetin yaptığı yalanlar karşısında şehvetliyim. Zamanında belediye başkanlığı dönemimde de yapmışlardı. O iftiraların hepsi karşısında davalar bittiği gibi tazminat davaları açtık. Kılıçdaroğlu dahil çevresinden çok para aldık. Şimdi yakında yeniden paralar gelecek. O gelen paralarla hep beraber Ankara döneri yeriz. Bunlar yalan söylemeye, iftira atmaya devam etsinler, biz işimize bakacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler