Erdoğan'dan Metin Akpınar'a yanıt

Erdoğan'dan Metin Akpınar'a yanıt

Metin Akpınar'ın Halk Arenası'ndaki sözlerine cevap veren Erdoğan, "Yargıda bedelini ödeyecekler" dedi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) olağan mali genel kurulunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sert sözler sarf eden Metin Akpınar'a cevap verdi.

"LİDERİ AYAĞINDAN ASARLAR"

Halk Arenası programında Metin Akpınar, "Kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" şeklinde konuşmuştu.

"SENİN HER YERİN SANATÇI OLSA NE OLUR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, "Şimdi de yayın organları vasıtasıyla, beni ipe götüreceklermiş. Bunu sanatçı görünümü altında müsveddeler yapıyor. Senin her yerin sanatçı olsa ne olur?

Biz bu yola farklı çıktık. Beni ipe götürecekmiş. Yahu senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarız. Ve biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız." dedi.

"GİT VE YARGIDA BEDELİNİ ÖDE"

Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın sen bu ülkenin cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi git ve yargıda bunun bedelini öde." cevabını verdi.

Bu çatı altında KOBİ'leri de almak üzere bir adım atmamızın gereğine inanıyorum. Bürokrasiden, teminat mektuplarına, TIR şoförlerinin dertlerine kadar birçok konuyla ilgilendik. 8 bin 582 ihracatcımıza yeşil pasaport imkanı getirerek pek çok ülkeye vizesiz seyahatin yolunu açtık.

"BUNLARDA VATANSEVERLİK YOK"

Esnafımızın dükkanlarını yağmaladılar. İstiklal Caddesi'nde neredeyse yağmalanmayan dükkan kalmadı. Polisimize kurşun sıktılar. Bunlar mı vatansever? Bunlar mı milliyetperver? Bunların arkasında duranları biz nasıl savunuruz ya? Sen ana muhalefetin başı olsan ne yazar, olmasan ne yazar? Bunlarda vatanseverlik yok. Olmuş olsa çıkıp bunları teşvik tahrip etmezlerdi.

"HENDEK KAZANLAR NEYSE ANA MUHALEFETİN BAŞI DA ODUR"

İstanbul'da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan, kalkıp iş makineleriyle beraber yollarımızı bozanlar, bu milleti seviyor olabilir mi? Güneydoğu'da o kanalları açanlar, o hendekleri kazanlar neyse ana muhalefetin başı da odur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler