Erdoğan'dan koronavirüs önlemlerine dair açıklama: Mecburen işi tekrar sıkmak durumundayız

Erdoğan'dan koronavirüs önlemlerine dair açıklama: Mecburen işi tekrar sıkmak durumundayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemlere dair açıklama yaptı. Halkın salgın önlemlerine yeteri kadar uymadığını belirten Erdoğan, "Mecburen işi tekrar sıkmak durumundayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Sözlerinin başında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemlere değinen Erdoğan, "Halkımız kurallara uymadı. Mecburen işi tekrar sıkmak durumundayız" dedi.

Erdoğan, Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı'nın tedbirleri artırma durumunda olduğunu belirterek "Bunu yapmak zorundayız. Bunlar zevkimizden olan şeyler değil. Halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımızın sıkıntı çekmemesi içindir.Bir olumlu dönüş bazı illerde başladı" ifadesini kullandı.

Devamında aşı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Sıkı bir şekilde devam ediyor. Özel sektör bu konuyla ilgili olarak bu çalışmalara devam ediyor. Yılbaşından sonra bazı olumlu sinyaller alacağımızı görüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler