Erdoğan'dan gençlere: Ben de aşığım sizlere

Erdoğan'dan gençlere: Ben de aşığım sizlere

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salondaki gençlere "Ben de aşığım sizlere. Sizde bu heyecan oldukça, bizde de bu aşk olmaz mı?" diye seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Gençlik Kolları Kongresi'nde açıklamalarda bulunuyor.

- Gençlik kollarımızda görev alan kardeşlerimizden her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Partimize ve milletimize hizmet etmiş olan kardeşlerimin tamamına şükranlarımı sunuyorum. 

- İzmir, 2023'e hazır mıyız? (Hazırız sesleri üzerine) Bu sözü verdiğinize göre inanıyorum ki 2023'te İzmir gümbür gümbür gelecektir. Gençler, ben de aşığım sizlere. Sizde bu heyecan oldukça, bizde de bu aşk olmaz mı? Bu salonları tıklım tıklım dolduran gençlerimizle beraber sadece 2023 değil, 2053 ve 2071... Yürüyoruz ve millet de yürüyor arkadamızdan. 

-  Gençlik kollarımız bilir misiniz, hiçbir siyasi partide şu anda bizim gençlik kollarımız kadar üye kaydına sahip olan başka bir parti yok. Topunu getirin, bizim gençlerimiz kadar değil. Eğer yaş konusu olmamış olsa, sayı 1 milyonda kalmaz. Şu anda sayı yaştan dolayı 1 milyonda kalıyor. Hanımlarda 5.5 milyon. Hanımlarda da zaten hepsi arkadan nal topluyor. Evelallah toplamda da zaten 11.5 milyonu aşan üye kaydına sahibiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler