Erdoğan'a Gerekirse Hemen İstifa Ederiz Yanıtı

Erdoğan'a Gerekirse Hemen İstifa Ederiz Yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "partide değişim beklentisini karşılayacak bazı adımları kısa zaman içinde atacağı" öne sürüldü.

23 Haziran İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerini CHP’nin kazanmasından sonra, AK Parti’de başlayan değerlendirme toplantılarında önümüzdeki süreçte, hem parti yönetiminde hem de bakanlarda bazı değişikliklerin yapılacağı izlenimi ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı’nın başkanlığında seçimlerin ardından yapılan ilk MYK toplantısında Erdoğan’ın “Önümüzdeki zamanda bazı tasarruflarımız olacak, alacağımız kararlara herkesin saygı duymasını bekliyorum” diyerek parti yönetiminde değişime gideceği mesajı verdiği öğrenildi.  

Aynı toplantıda, bazı MYK üyelerinin gerekirse hemen istifa edeceklerini dile getirdiği de belirtilirken, parti kulislerinde Erdoğan’ın, olağanüstü kongreyi toplayarak MKYK’da da büyük değişiklikler yapabileceği konuşuluyor.

Erdoğan’ın, milletvekilleri ile yaptığı istişare toplantılarının tamamlanmasından sonra değişim konusunda düğmeye basacağı iddia ediliyor.

Değişimin İstanbul il yönetimi ile başlayabileceği, parti yönetimi ile devam edeceği ileri sürülürken, eş zamanlı olarak bakanlara yönelik adımların da atılacağı belirtiliyor.

KAYNAK: Türkiye gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler