Erdoğan: İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz

Erdoğan: İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Dünkü grup toplantımızda 5 yeni belediye başkanının partimize katılımını yaptık. Bu sayının önümüzdeki haftalarda daha da artacağına inancım tamdır.
  • Yüreğinde vatan sevgisi olan herkese kapımız açık. Aramıza yeni katılan ya da katılacak yeni belediye başkanlarına her türlü desteği arkadaşlarımız verecektir.
  • Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz. İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz. Geçmişe değil geleceğe odaklanacağız.
  • ​CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz.
  • Bırakın araç gereç gibi kaynakları atıl halde bekletmeyi, Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur.
  • AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsü olacaklardır.
  • Belediyeler ülkemizin en ücra köşelerine ulaşma fırsatı bulduğumuz temel hizmet birimleridir. Bunca yıllık hizmet yolculuğumuzda yerel idareler bizim her zaman lokomotifimiz olmuştur. Maddi bakımdan durumu nasıl olursa olsun her bir belediyemizin diğerlerinden öğreneceği pek çok değerli bilgi bulunuyor. Doğudaki belediyelerimiz sıkıntı çekerken batıdaki belediyelerimiz keyfe keder projelere pay ayırabiliyor.
  • Şehrine hizmet değil de şov peşinde koşanların ne hale düştüğünü görüyorsunuz. Son Mahalli İdareler Seçimleri'nin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı. Başkasının kısır siyasetlerinin bizi esir almasına izin vermeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler