Erdem Atay, Akşener’e operasyonun şifrelerini yazdı

Erdem Atay, Akşener’e operasyonun şifrelerini yazdı

Konuk yazar gazeteci Erdem Atay, 1 Nisan'da siyaset arenasında yaşanacakları analiz etti. İşte o yazı...

1 Nisan’da ortalık toz duman olacak!

CHP saatli bomba gibi. Onu ayrıca yazarız. Biz bu yazıda 1 Nisan’da başka büyük bir kavganın başlayacağı, hatta çok önceden başladığı İyi Parti’den bahsedeceğiz.

En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim: Meral Akşener’e hem içeriden hem dışarıdan bir operasyon yapılıyor. Bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyoruz, biz durumun tahlilini yapıyoruz.


Bu operasyon çok öncesinde başladı. İyi Partililere göre operasyonun başını Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş çekiyor. Meclis üyelerinin istifa ettirilmesi, birçok İyi Partili yetkilinin para ve ihale karşılığında partiden uzaklaştırılması, partinin üst düzey yetkililerine yapılan baskılar, bir basın danışmanının sırf kızına konser verdiriyor ve kendisine bazı güzel fırsatlar doğuruyor diye Ekrem İmamoğlu’na çalışıyor olması…

Say say bitmez…

*

‘EN ÇİRKİN PAZARLIKLAR’
Biz 3 gün önceki Meral Akşener’in konuşmasından alıntı yaparak başlayalım konumuza.

‘Hain ve zorba’ diye suçladığı İmamoğlu – Yavaş ikilisine, ‘Partimizin içinden elini çekin’ diyen Akşener, arkasında çok fazla ayrıntının olduğu bir bilgi paylaştı.

Dedi ki;

“Pazarlıkların en çirkini Ankara’da oldu. Mansur Yavaş kendi ağzıyla itiraf etti. Partimizden istifa ettirdiği kişilerin kendisiyle çalıştığını söyledi. Biz bunları biliyorduk.”

Ne demek istedi Akşener?

Pazarlıklar neydi?

Meral Akşener net konuşuyor… “Ankara’da paralar, İstanbul’da ihaleler verilerek içimizi, partimizi boşaltıyorlar” diyor.

Evet, açık konuşalım… Akşener doğru söylüyor.

Hatta daha fazlası oluyor.

İyi Parti’nin isteği ile belediyelerde işe alınan gençlere, “Bizle çalışmazsanız, sizi işten çıkartırız” tehditleri bile savuruyorlar.

Peki başka ne oluyor?
Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler