Elon Musk dizileri karıştırdı

Elon Musk dizileri karıştırdı

Game of Thrones'un Arya Stark'ı Maisie Williams Twitter hesabından takipçilerine 'Bitcoin almalı mıyım?' diye sordu, oylamaya yanıt veren Elon Musk, fenomen dizi ile The Witcher'ı karıştırdı.

Game of Thrones'ta Arya Stark rolüyle tüm dünyanın tanıdığı oyuncu Maisie Williams, Twitter hesabından takipçilerine 'Bitcoin almalı mıyım?' diye sordu.
 

Maisie Williams sordu Elon Musk dizileri karıştırdı - 2

Kripto para birimi bitcoinde uzun süreli devam edip etmemesi gerektiğini soran oyuncuya şu ana kadar 900 binden fazla yanıt gelirken, kullanıcıların yüzde 46'sı 'Evet almalısın', yüzde 53'ü ise 'Hayır' yanıtı verdi.
 

Maisie Williams sordu Elon Musk dizileri karıştırdı - 3

Kripto para birimi platformu TRON'un kurucusu ve BitTorrent'in şu anki CEO'su olan Justin Sun ise, "Evet, FOMO zamanı" yanıtı verdi.
 

Maisie Williams sordu Elon Musk dizileri karıştırdı - 4

Yaklaşık 24 saat sonra ikinci bir gönderi paylaşan Williams, "Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Yine de biraz alım yaptım" açıklamasında bulundu. Tesla'nın kurucusu Elon Musk ise Williams'ın paylaşımına "Witcher’ına bir Bitcoin at" cevabı verdi.
 

Maisie Williams sordu Elon Musk dizileri karıştırdı - 5

Musk, Game of Thrones ile bazı benzerlikler taşıyan fantastik bir yapım olan The Witcher göndermesi yaptı, her iki dizinin hayranları Musk'ın dizileri karıştırmasına eleştiren mesajlar yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler