Ekrem İmamoğlu: Eko başkan size kurban olsun

Ekrem İmamoğlu: Eko başkan size kurban olsun

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençler bana “Eko Başkan” diye sesleniyor. Gençler; Eko Başkan size kurban olsun" dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu bugün bir dizi ziyaretler kapsamında İtalya Lisesi ve Pertevniyal Lisesi'ne gitti. Burada öğrencilerle buluşarak çekindiği fotoğrafları "Güzel bir enerji kaynağı" sözleriyle paylaşan İmamoğlu, "Güzel bir enerji kaynağı Bugün İtalyan Lisesi'ni ziyaret ettik, öğrencilerden müthiş bir enerji aldık. Bütün genç arkadaşlarımızı İstanbul Gönüllüleri'ne ve İstanbul Planlama Ajansı'mızın çalışmalarına katılmaya davet ettim, ediyorum." dedi.

İtalyan Lisesi'nin ardından Pertevniyal Lisesi'ni de ziyaret eden İmamoğlu, buradaki görüntüleri ise, "Bugün günlerden lise İstanbul’un köklü eğitim kurumlarından Pertevniyal Lisesi’ni ziyaret ettik. Öğretmen ve öğrencilere ilgileri için teşekkürler." yorumuyla paylaştı.

Daha sonra her iki liseden öğrencilerle olan görüntülerini paylaşan İmamoğlu, "Gençler bana “Eko Başkan” diye sesleniyor. Gençler; Eko Başkan size kurban olsun." diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler