Eğlencenin başkenti Gümüşlük'te ruhsat tartışması!

Eğlencenin başkenti Gümüşlük'te ruhsat tartışması!

Bodrum İlçesi Gümüşlük Mahallesi'nde sahilde yer alan restaurantlarını büyük tehlike bekliyor. Bölgede bulunan bir çok restaurant denetimlere tabi tutulacak ve gerekli kriterleri yerine getirmeyen işletmelerin ruhsatları iptal edilebilir

Muğla'nın  Bodrum İlçesi Gümüşlük Mahallesi'nde sahilde yer alan restaurantlarını büyük tehlike bekliyor.Alınan bilgiye göre bölgede bulunan bir çok restaurant denetimlere tabi tutulacak ve gerekli kriterleri  yerine getirmeyen işletmelerin ruhsatları iptal edilebilir.

 

Haber Merkezi - Pandemi nedeniyle sezonu geç karşılayacak olan Türkiye^nin tatil cenneti Bodrum'da önümüzdeki günler hareketli geçecek.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bir terslik olmazsa, 28 Mayıs gibi iç turizm hareketiyle inşallah turizm başlar" açıklaması sonrası işletmelerde hazırlıklar hızlandı. Bodrum'un birçok noktasında işletmeler misafirlerini karşılamay hazırlanırken Gümüşlük Mahallesi'nde ise ayrı bir telaş var.

 

Sezona hazırlık yapan Gümüşlük sahilinde yer alan birçok restaurantların işletme ruhsatları Bodrum Belediyesi tarafından denetlenerek yenileneceği iddia edildi. İddiaya göre, söz konusu bölgede yer alan bir çok restaurant denetimlere tabi tutulacak, gerekli süreci tamamlamayan işletmelere ruhsat verilmeyebilir. Balık restaurantının olduğu kısımın yakın takipte olduğu iddia ediliyor. Salgın nedeniyle kapalı olan işletmelerin bekleyişi ise sürüyor.

 

Öte yandan Gümüşlük başta olmak üzere Bodrum'un değişik noktalarında hizmet veren benzer işletmelerde yaşanan yüksek fiyatlar nedeniyle tatilcilerin şikayetleri basına yansımıştı. Şikayetler üzerine denetimler yapılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler