Efsaneler

Efsaneler

N Gazete yazarı Alp Tufan'ın yeni yazısı...

Sevgili okuyucularım bu yeni haftaya bolluk, bereket, müreffeh ,mutlu ve huzurlu girersiniz.
Efsaneler diyince aklıma değerli sanatçı sayın HAKAN PEKER beyin bir efsane adlı şarkısı geldi,hakan beyde köyümüzün ilçesi olan bakırköyümüzün beyefendi bir sanatçıdır.
Efsane zaman zaman karşımıza çok çıkan bir kelimedir.
Örneğin,efsane siyasetçi,efsane sanatçı,efsane polis şefi,efsane istihbaratçı,efsane modacı vs gider ama kim ve neden efsane olur bu insanlar pek düşünmeyiz.
Şimdi şehit gazeteci Uğur Mumcu ve şehit polis müdürü Gaffar Okkan geçtiğimiz günde şehit edilmelerini andık ve hafızalarımızı canlandırdık.
Kim şehit etti bu insanlarımızı hizubullah ve selam tevid örgütleri dediğimiz islami tandaslı uluslararası terör örgütleri.
Peki bu örgütlerin üstlendiği bu cinayetleri işleyen şahıslar yakalanıp yıllarca muhakeme edildikten sonra gerçek anlamda ne çıktı karşımıza,beraat eden kişiler yada tam manası ile çözülememiş muhakeme dosyaları.
Neden?
Cento,(CENTRAL TREATY ORGANİZATİON -MERKEZİ ANLAŞMA TEŞKİLATI) TÜRKİYE IRAK,İRAN,PAKİSTAN VE İNGİLTERENİN ortak kurduğu bir çeşit islam NATO’su.
Örgütün merkezi 1955 yılında Irakın Başkenti Bağdat’ta iken 1959 yılında örgütten Irakın ayrılması ile karargah ANKARA’ya taşındı 1979 yılındaki İran devriminden sonra CENTO kendini tasviye etti.
Bunu neden size yazıyorum şundan!
Bu askeri NATO benzeri paralel yapı 1979 iran devriminden sonra tasviye oldu AMMA?
Bu örgütün sivil ve askeri yapılanması yeraltında aynı NATO’nun stay behind (geride kalanlar) yapısı gibi yerin altında birbirleri ile network’larını devam ettirdiler.
İşte tüm hadiselerin sırrıda burda yatıyor.
Nedir O?
Burdan hazırlanan islami motif ile beslenmiş yapılar hücreler ve guruplar halinde ERGENEKON yapısının istihbarat faliyetleri ile sezdirilmeden İran ve Pakistan bölgelerindeki muadil yapılara gönderilerek islamiyet kılıfı altında çeşitli eğitimler verilerek oralarda bu network tarafından muhafaza altında tutuluyor.
Ne zaman özellikle ülkemizde bir aydına, veya önemli bir isme suikast yapılacağı zaman özellikle İRAN içinden çeşitli yollarla ülkemize sokuluyor,bunlar ülke içinde dolaştırılıyor,sonrasında bir kaç iz bırakacak eylem yaptırılıyor.
Asıl eylem yapılacak büyük hedefe ERGENEKON örgütünün eylem suikast yapacağı zaman,bu hücre yapılar yine iz bıraktırılacak şekilde eylem yapılacak yer yakınında dolaştırılarak iz bırakmakarı sağlanıyor.
Hedefe suikast yapacak gerçek ekip suikasti gerçekleştirdikten sonra olay yerinden güvenli bir şekilde ayrılıyor.
Sonrası sahte islami gurup çeşitli ihbarlar ve çeşitli farklı yöntemlerle kolluk gücünün eline geçirtilerek ordanda yargılama sürecine giriyor.
Bu yargılama sürecindede sahte bir ekip ele geçtiği için davalar uzun yıllara yayılıyor,suikatleri yapanlar ve azmettirenler tamamen tüm izlerini siliyorlar.
Sağır Oda ve Tanıklar dizisindeki Gaffar Okkan suikastinde bu konuya filimlerin içinde çok iyi şekilde değinildi.
Kurtlar Vadisi dizisinde KARA lakabı ile gösterilen efsane YEŞİLİN dediği gibi.
Şimdi ben 30 yıl devletime hizmet ediyorum zannederken MOSSAD örgütünemi çalışmışım öylemi POLAT bey diyordu:)
Yaşadığımız hayatta renkli dünyalarda birbirlerini EFSANE yapanların bir gün sırmaları döküldümü,o zaman bu EFSANELERİN bu memleketin çocuklarına nasıl tuzaklar kurarak efsane oldukları maddi,manevi çıkar.
Efsanelerin bir gün şehir değil köylere efsane olmadıklarını gördüğümüzde beni hatırlananızı dilerim.
Saygılarımla.
ALP TUFAN.
25.01.2021

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler