Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü!

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırının Mahmutyazıcıoğlu'nun Yeşilköy'deki bir restoranda oturduğu sırada gerçekleştiği öğrenildi.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na silahlı saldırı düzenlendi. İstanbul Yeşilköy'de şoförüyle birlikte bir restoranda oturan Mahmutyazıcıoğlu'na dışarıdan gelen şahıslar silahla ateş açtı. Vücuduna 4 mermi isabet eden Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

GECE YARISI DÜZENLENDİ

Silahlı saldırı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İstanbul Yeşilköy'deki bir balıkçı restoranında oturduğu sırada gerçekleşti. 00.30 sırada dışarıdan gelen şahıslar Mahmutyazıcıoğlu ve şoförünü kurşun yağmuruna tuttu. Toplam 7 el ateş edildiği öğrenildi.

Saldırı sonrasında restoran ve çevresinde büyük panik yaşanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Vücuduna 4 kurşun isabet ederken Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti.

Olayda yaralanan şoförü ise hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için emniyet birimleri harekete geçti. Bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye alan emniyet birimleri, konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

ALAATTİN ÇAKICI'NIN DA AVUKATIYDI

Avukat olan Mahmutyazıcıoğlu, Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla biliniyordu. Çakıcı tahliye olduktan sonra sosyal medyadan paylaşım yapan Mahmutyazıcıoğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Meslek hayatımdaki ilk müvekkilim, amcam Alaattin Çakıcı, cezaevinden çıktıktan sonra covid nedeniyle geciken ziyaretimi teknesinde yaptım. Bundan sonra sağlık ve huzur senden eksik olmasın."

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR

Avukatlık olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ta bir dönem yöneticilik yapmıştı. Fikret Orman'a yakınlığıyla bilinen Şafak Mahmuyazıcıoğlu son dönemde Beşiktaş yönetiminden bazı isimlere sosyal medya üzerinden tepki gösteriyordu.

İlk evliliğinden 3 çocuğu bulunan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken ile geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti.

Olaylı bir evlilik süreci yaşanırken Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi yaşananlara tepki göstermiş, uzun süre magazin basınında konuyla ilgili haberler çıkmıştı.

BODRUM'DA EVLENMİŞLERDİ

Haziran evinde dünyaevine giren Ece Erken nikâhtan fotoğraf paylaşıp altına şu notu düştü: “Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.”

Çift, aile arasında Bodrum'da yapılan nikahla dünyaevine girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler