Doğu Demirkol, SİYAD'da kırdı geçirdi

Doğu Demirkol, SİYAD'da kırdı geçirdi

Doğu Demirkol, 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödül kazandığı SİYAD Ödülleri'nde salonu dolduranlara kısa süreli yaptığı stand up ile kahkaha attırdı.

Doğu Demirkol, 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödül kazandığı SİYAD Ödülleri'nde salonu dolduranlara kısa süreli yaptığı stand up ile kahkaha attırdı 

Doğu Demirkol, 51'inci SİYAD Ödülleri'nde ilk sinema filmi Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı'ndaki 'Sinan' rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödül kazandı. Demirkol, ödülünü alırken yaptığı konuşmadaki esprileriyle salonu dolduranlar kahkaha attırdı. Doğu Demirkol'un konuşmasında "Hocama çok teşekkür ediyorum, sağ olsun. Kendi çapında stand up yapan birine güvenip de böyle ağır bir rolü teslim etmek her baba yiğidin harcı değil. Belki de şov olsun diye yapıyor bunu. Diğer yönetmenlere 'Bak oyuncu olmayan adamı aldım, gene öttürdüm' diyor olabilir. 'Öttürdüm' demiyordur da o anlama gelen bir şey diyordur. Çok mutluyum, müteşekkirim bu ödül için. Umarım ömrüm boyunca, kendi projelerimle de senaryo dalında, yönetmen dalında farklı kulvarlarda da SİYAD'a aday olacak işlerle anılabilirim. Çok teşekkürler, sağ olun. İyi akşamlar, iyi eğlenceler" dedi.   

doğu-demirkol-siyad1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler