Doğan Taşdoğan için cemevinde tören düzenlendi

Doğan Taşdoğan için cemevinde tören düzenlendi

Hayatını kaybeden eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen için Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Bodrum’da geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden Taşdelen, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Taşdelen için Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine milletvekilleri, belediye başkanları, çalışma arkadaşları katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilediler.  

Cemevindeki törende taziyeleri eşi İlksen Taşdelen ile oğlu Çankara Belediye Başkanı Alper Taşdelen kabul etti. Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP milletvekilleri Bülent Tezcan, Ali Şeker, Erdoğan Toprak, Orhan Sarıbal, Ahmet Akın’ın yanı sıra eski milletvekilleri Eren Erdem, Aylin Nazlıaka da katıldı. 

Cemevi'ndeki törende naaşı başında dualar okunan ve helallik istenen Doğan Taşdelen, 11 yıl belediye başkanlığı yaptığı Çankaya Belediyesi'nde düzenlenecek törene uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler