Doğal Yaşam Festivali start alıyor

Doğal Yaşam Festivali start alıyor

11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Santral İstanbul'da bu yıl 7'ncisi olan Doğal Yaşam Festivali gerçekleştirilecek

11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Santral İstanbul'da bu yıl 7'ncisi gerçekleşecek olan Doğal Yaşam Festivali, doğal beslenme ve sağlıklı yaşamanın püf noktalarının paylaşılacağı seminerlerden yoga aktivitelerine, öğretici atölyelerden tarım ve kamp yaşamı ile ilgili eğitimlere kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde bu yıl 7'ncisi gerçekleşecek olan Doğal Yaşam Festivali, doğal ve sağlıklı yaşama gönül verenlere ilk dakikasından son dakikasına kadar dopdolu bir hafta sonu sunacak. Heyecanla beklenen festival, doğal beslenme ve sağlıklı yaşamanın püf noktalarının paylaşılacağı seminerlerden yoga aktivitelerine, öğretici atölyelerden tarım ve kamp yaşamı ile ilgili eğitimlere kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Doğal ürünler, doğal ve sağlıklı gıda ve kozmetik stantlarının da yer alacağı festival, Bülent Ortaçgil ve Sattas konserleriyle ziyaretçilere keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Sağlıklı yaşamın sadece ipuçlarını değil, ayrıntılarını da öğrenmek isteyenler, çocukların sağlıklı bir geleceğe sahip olabilmeleri için temiz gıda, temiz üretimin çoğalmasını destekleyenler için doğru bilgilerin paylaşıldığı bir festival başlıyor. 11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde 7'ncisi düzenlenen Doğal Yaşam Festivali’nde bütünsel sağlık tüm yönleriyle ele alınıyor.

Şehrin “En” Doğal Festivali; alanında uzman doktor, diyetisyen, yazar ve akademisyenleri bir araya getiriyor. Festival boyunca yetişkinler için planlanan seminer ve söyleşilerde sağlıklı beslenme, organik yaşam, bilinçli tüketim, sürdürülebilir hayat, aromaterapi gibi merak edilen başlıklar değerlendiriliyor. Aynı zamanda yetişkin workshopları, pek çok doğal ve organik gıda ile kozmetik standının bulunacağı etkinlik, ziyaretçilerini hafta sonunda hem bilgilendirmeye hem de eğlendirmeye hazırlanıyor.

dogal-yasam-festivali-start-aliyor1.webp

UZMAN İSİMLER DOĞAL YAŞAM FESTİVALİ'NDE!
Ünlü gazeteci Ayşe Arman, kadınların çok sevdiği televizyon sunucusu Derya Baykal,Fitoterapi Uzmanı Ümit Aktaş, ünlü şef Şerife Aksoy, Sağlıklı Yaşıyoruz blog sahipleri, Nazım Tanrıkulu, Erdem Öner ve birçok alanında uzman kişinin yer alacağı Doğal Yaşam Festivali’nde öğretici ve eğlendirici söyleşilerle; kafa karışıklığı yaratan soruların yanıtları ve günlük yaşamda fayda sağlayacak tüyolar sunuluyor.

Sağlıklı yaşam için pratik bilgiler Doğal Yaşam Festivali'nde! ile ilgili etiketler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler