DİYARBAKIR'DAN ACI HABER GELDİ! 1 POLİS ŞEHİT OLDU

DİYARBAKIR'DAN ACI HABER GELDİ! 1 POLİS ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, güvenlik güçlerinin sivil araçla takibe aldığı PKK'lı teröristlerin, bulundukları araçtan ateş açması sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 polis memuru yaralandı, 1 polis memuru şehit düştü.

 

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, güvenlik güçlerinin sivil araçla takibe aldığı PKK'lı teröristlerin, bulundukları araçtan ateş açması sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 polis memuru yaralandı. Ancak doktorların müdahale ettiği polislerden Nazım Tuncer, akşam saatlerinde kurtarılamayarak şehit oldu. Polis memurunun yarandığını ailesine haber vermeye gelen Kaymakam Oğuz Alp Çağlar geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaralı polis memuru şehit düştü. Kaymakam, bu kez acı haberi aileye verdi.

 

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde takibe alınan teröristlerin ateş açmasıyla yaralanan 2 polis, olay yerinden helikopterle alınarak, Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne getirildi. Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da acil serviste tedaviye alınan yaralı polisleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ancak doktorların müdahale ettiği polislerden Nazım Tuncer, akşam saatlerinde kurtarılamayarak şehit oldu.

 

GÜVENLİK GÜÇLERİ BEYAZ ARACIN PEŞİNDE

Polis ve jandarma, içerisinden polislere ateş açıp kayıplara karışan beyaz renkli hafif ticari aracı bulmak için ortak operasyon başlattı. Araçtaki teröristlerin yakalanması için çevre kentler de uyarılarak önlem alınmaları istendi. Hastanede tedavisi süren diğer polis memurunun sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

 

VALİLİK: OPERASYON KARARLILIKLA DEVAM ETMEKTEDİR

Valilikten yapılan açıklamada, "Helikopterle Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alına kahraman polisimiz Nazım Tuncer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman polisimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, meslektaşları ile yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz. Bölgede teröristlerin yakalanmasına yönelik emniyet ve jandarma güçlerimizce başlatılan ortak operasyon büyük bir kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli, evli 2 çocuk babası olan Nazım Tuncer'in yarın (Salı) Kızılhisar Köyü'nde düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler