Diyarbakır'da Avukatlık Bürosunda 3 kişi Ölü Bulundu!

Diyarbakır'da Avukatlık Bürosunda 3 kişi Ölü Bulundu!

Diyarbakır'da bir avukatlık bürosunda 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Ölümlerin, doğal gaz sızıntısına bağlı zehirlenmeden kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Diyarbakır'da bir avukatlık bürosunda doğal gaz zehirlenmesi sonucu avukat Ömer Baran ile eşi Müjde Baran ve stajyer Mahsun Akbaş yaşamını yitirdi. Olayın yaşandığı binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

YAKINLARI POLİSE HABER VERDİ

Avukat Ömer Baran'dan haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, merkez Yenişehir ilçesindeki Ali Emiri 4'üncü Sokak'ta bir apartmanın 9'uncu katındaki daireye girince acı manzarayla karşılaştı.

ÜÇÜ DE HAYATINI KAYBETTİ

Gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde ilk belirlemelere göre doğal gazdan zehirlenen avukat Ömer Baran ve stajyeri avukat Mahsun Akbaş'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Baran'ın eşi Müjde Baran ise hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Müjde Baran, kurtarılamadı. 3 kişinin cansız bedeni, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

OCAK AÇIK KALMIŞ

Girişte yoğun gaz kokusunun tespit edilmesi üzerine yapılan kontrolde, mutfaktaki ocaklardan birinin açık olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler