DIRTY OPERATIONS..(KİRLİ OPERASYONLAR)

İyi bir hafta sonu diliyorum okuyucularıma.Sizlere hafta içinden basın,medya ve sosyal medya’dan aldığım bilgileri analizini yaptıktan sonra bir konu açıyorum.

Malumu ermeni soykırımı meselesi yüzünden konular tekrar pişirildi şu anda sıcak bir vaziyette  sofraya kondu.

Bu meselede tarihi olarak TALAT PAŞANIN 1921 de ALMANYA’nın BERLİN şehrinde SOLOMON TEHLERİAN isimde bir ermeni suikastçının yaptığı bir eylem ile şehit edilmesi meselesi var.

Bu konuda bizim gibi insanlar ülkede YOK SAYILDIĞIMIZ  için bazı nedenlerden dolayı,bizim söylediklerimiz veya başımıza gelenler tamamen örtülüyor.

Bu konuda 2013 senesinden itibaren ZEKİ ARSLAN blogspot.com adresindeki yazılarımın özetini bazı gazetecilere verdim.Olurya hayatta olmazsak bizden sonrakiler bu yazıları araştırdığında kod isimleri bile kullansam, iyi bir araştırmacının tüm gerçek bilgilere ulaşmasına yetecektir..

Menşey şehadetnamesi yani aldığın bir ürünün hangi ülkede ve nerde,nasıl üretildiğinin bilgileri.

Ciddi bir  ticaret, yapıcağınız zaman uluslararasında ürettiğiniz malın önce menşey şehadetnamesini isterler.

At besleyenler,yarış atı yetiştiricileri için en önemli hadise TAYLARIN seceresi nerden geldiği ,hangi cins olduğu,aygır ve dişi atın hangi diğer aygırlardan ve dişilerden doğduğunun seceresi tutulur.

Şecere anlatmayı sevmemde mecbur kalıyorlar anlattırmaya,rahmetli AYTUNÇ ALTINDAL yıllarca anlattı bu konuyu kimse ses etmedi biz kendimizi anlatınca derinlerde gürültü fazla oluyor,çünkü kirli işler ortaya çıktığında gömleği temiz olanların temiz olmadığı bir şeyde aslında olmadıkları anlaşılır duruma geleceğinden ödleri patlıyor.

TALAT paşa OSMANLI POSTA İDARESİNDEN paşalık rütbesi almıştır.

Aynı zamanda benim babaannemin babası ve rahmetli babamın isim PERTEV beyde aynı dönemde OSMANLI posta idaresinden subay olarak TEŞKİLATI MAHSUSA’ya girmiştir.

 Rahmetli babam ORHAN PERTEV beyde yedek subaylıktan subay olmuş sonrada devlet memurluğundan FİLATELİZİM(PULCULUK) postacılığın en önemli mesleğini ölene kadar uluslararası ve ülkemiz içinde götürmüştür.

 PERTEV bet Teşkilatı Mahsusa’da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,CEMAL PAŞA ve TALAT PAŞA ile beraber çalışmış,hepsi ile ayrı ayrı cephelerde savaşmıştır.

Talat paşa Almanya’nın Berlin şehrinde suikaste uğramadan evvel PERTEV bey’de şüpheli şekilde ani bir rahatsızlıkla OSMANLI’nın  ALMANYA sefiri olarak hayatını kaybetmiştir.Muhtemelen zehirlendiğini düşünürlerdi.

Bu hadiseden sonra TÜRKİYE CUMHURİYETİ  kurulduktan sonra bu PERTEV bey soyundan gelenler ALMANYA ve TÜRKİYE arasında büyük işler yapıyorlar

Ülkemizin NATO’ ya girmeden öncesinde ORHAN PERTEV yani PERTEV beyin torunu Özel Büroya alınıyor 1955 ten sonrada bu konularda NATO ve onun sivil yapılanması ülke içinde yapılanıyor askeri ve sivil kanat tarafından.

7 şubat 1983 tarihinde ORHAN PERTEV aniden yine vefat edince bazı önemli belgeler bunlar ALMANYA devletini ve İSVİÇRE’ devletini ilgilendiren çok önemli belgeler güvendiği sırdaşı olduğu arkadaşları tarafından ele geçiriliyor.

Ele geçiriliyor ama bunları sadece bu familyadan olanlar kullanabilir gerekli olduğu zaman.

TÜRKİYE’li aklı ve kozmik kurumları kullanmanın gücü ile bunada çare buluyorlar ne zamana kadar 2018 senesinin başına kadar.

Tabi bu arada ORHAN PERTEV’ den soyu yürüten kişiyede yaptığı çok mühim işlerden ve onlar gibi BİRADER olmadığı için yapılmayan komplo,iftira,işkence,kaçırılma kalmıyor.

Kendi ülkesinde yok sayılıyor,hiçbir yerde sesini duyuramıyor.

Bazı boşluklardan yararlanarak medyada kısa yer buluyor, sonradan bu imkanları verenlerin yönünü değiştiriyorlar.

2006 yılında bu konuları SAĞIR ODA isimli diziyi çekerek gerçek hadiseleri şaşırtarak filimde İSRAİL ve SİYONİZİMİ öne çıkartarak kendilerine bu gücü kalkan yaparak konuları başka noktalara çekiyorlar.

İsrail ve Siyonizimi kendilerine kalkan alma meselesi özellikle 1983 yılından sonra burda dananın kuyruğunun bir koptuğu mesele bu hadisenin içine o dönemde ASALA operasyonlarını karıştırmaları.

Talat paşa komitesi hep konuşulurken bu işleri yapanların ALMAN SEFİRİ PERTEV beyden bahsettiğini duydunuzmu hiç bahsetmezler.

34 bölümlük SAĞIR ODA dizisi yapımcıları tarafından KANAL D hariç hiçbir televizyon ve yabancı kanalda oynatılmamıştır.

Diziden önce NAZİ ALTILARI konusunda yaptıkları tüm iddialar boşa çıkmıştır.

Bu konu sadece benim yaşadığım baştan sona bir konudur.

Alman ve İsviçre konsolosluklarına cezaevindeyken yazdırdığım mektuplarda ülkemin bekası için RUSYA FEDERASYONU’nu şeçtim ama şimdi  sizin ile ilgili konulardan dolayı zor durumdayım dedim.

İpsiz RECEP emicenin(Büyük Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK) silah arkadaşının yiğeni DOÇENT sayın EMİN GÜRSES hoca konuşuyor.

Yine SAKARYA(ADAPAZARI) bölgesinden Emin hocanın biraderleri AT yetiştiricileri konuşuyor belgesi varmı diye.

Siz bilirsiniz ARABA kaybolduğunda içinde ruhsatta gittiyse karakola gittiğinde arabanın PLAKASI ile şikayetçi oluyorsun.

Plakan varsa ARABANIN rengini,markasını,özelliklerini söylediğinde yurt içinde ve yurt dışında kayıt tutuyorlar değilmi.

Şikayet kaydı tutuyorlar en fazla sigorta senin kasko’dan paranı ödemiyor.

Araban bulunursa devletin kolluk gücü sana teslim ediyor.

Adapazarlı TATAR arkadaş bilir İstanbul  yeşilyurt’ta rahmetlik berber İSMAİLE’ ARABAYI sattım parasını aldım cebe koydum.

İsmail ağbi’nin özenerek yaptığı arabayı gıcır gıcır evinin önünden çaldılar,iki yıl sonra şerefli TÜRK POLİSİ bulmuş arabayı ADANA’ dan getirmiş kime teslim etti bana niye çünkü araba benim üstüme.

Ben ne yaptım o meşhur 1987 istanbul kar fırtınasında arabayı iade etmek için sıcak sıcak cam kenarında İsmail ağbinin viskilerini içtim gel şu arabayı çekildiği garajdan alalım ALP diye rahmetlik ile:)

Yine biliyorsunuz 2014 seçimleri öncesi arabam kayboldu iki ay sonra evimin yakınında bir OTOPARKTA tertemiz bir çiziği yok,yıkanmış halde bulundu,arabayı açmak için garaja gelen OLAY YERİ İNCELEME polislerinden bir memur arkadaş ne dedi.

15 yıllık olay yeri şube polisiyim böyle bir vaka ile ilk defa karşılaşıyorum.

Emin hocam HIRSIZLIK demek,KAFA KOPARTTIK demek  tabi ayıp ne diyeceğiz kayboldu,yada OPERASYONA maruz kaldı değilmi?

Nasıl biraderlerimizin eşlerine,kızlarına HEMŞİRE diyorsak.

Nasıl diyoruz hal hatır sorarken HEMŞİRE hanımlarımız nasıl sağlıkta sıhattelermi, iyillermi.

Dün yine bir komutanımızı kaybettik orgeneral SERVET YÖRÜK paşa ALLAHTAN RAHMET, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Özel kuvvetlere en uzun komutanlık yapan KOZMİK ODA’ ya FETÖ terör örgütü girerken sorumlu komutanlardan.

2003 ve 2005 yıllarında ÖZEL KUVVETLER komutanı.

Kozmik ALBAY kitabının yazarı em.ALB sayın ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ anılarında rahmetli SERVET YÖRÜK paşadan bahsediyor.

Birde 2003 ve 2010 arası ÖZEL KUVVETLER ile sivilde yaşanan hadiseler bunların çok iyi irdelenmesi TARİH önünde gerekli.

Ne diyeceğiz SAYIN EMİN GÜRSES hocam çalındı demiyeceğiz OPERASYONA maruz kaldık diyeceğiz.

ASKER adam malını çaldırmaz, OPERASYONA maruz kalır.

Gerçekler yaşanmışlıklarla meydana çıkar, bu yaşanmışlıklar esnasında ELEKTİRİK,SU faturaları bile çok önemli kayıtlardır.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.