Dilipak neden konferansları bıraktığını açıkladı

Dilipak neden konferansları bıraktığını açıkladı

Usta yazar Abdurrahman Dilipak, katıldığı konferanslara ve toplantılara katılmama kararı aldığını Derin Gerçekler'de duyurarak, gerekçelerini tek tek sıraladı. Son olarak da kendisini takip edenlere önemli bir çağrıda bulundu.

Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, usta yazar Abdurrahman Dilipak'ın gündemi değerlendirdiği Türkiye'nin gündem belirleyen programı Derin Gerçekler'de Dilipak neden konferanslara katılmama kararı aldığını açıkladı.

DİLİPAK: ARTIK ZAMANIMI DAHA VERİMLİ KULLANMALIYIM

''İnternet üzerinden çok daha fazla insana ulaşmak mümkün bir de çok fazla seyahat ediyorum kitapların çoğu yarım kaldı.'' ifadelerini kullanan Dilipak, ''100 ciltten daha fazla yeni kitap yarım kaldı. Haftanın 5 günü neredeyse İstanbul dışındayım. Haftanın 5 günü uçağa binmek demek. Sanal İslami şehir kurmak istiyoruz. Kenevir üzerine çalışmalara bir gün ayırmak istiyorum. Bir e-millet portalı çalışmamız olacak. Bunun içinde tüm siyasi görüşler yer alacak. Bunlar için daha fazla zamana ihtiyacım var. Hiç gitmeyeceğim değil, belki haftada bir. Sağlığım açısından daha dikkatli olmam gerekiyor. Yoksa Allah korusun ayakta ölmek isterim. Sadece zamanımı daha verimli kullanmak istiyorum.'' açıklamasında bulundu.

DENİZ'DEN DİLİPAK'A DESTEK

Dilipak'ın sağlık sorunlarına değinen programın moderatörü Deniz, ''Pilotlardan daha çok uçuyor, Dilipak. Kulak zarındaki rahatsızlık artarak devam ediyor. Onun için eskisi kadar uçmaması gerekiyor.'' ifadelerini kullanarak Dilipak'ın açıklamalarına destekledi.

DİLİPAK'TAN ÇAĞRI

Açıklamalarına devam eden Dilipak, ''Benim 50 yıllık gazetecilik geçmişimdeki, ses kaydı, görüntüler ve yazılar varsa bana iletmelerini rica ediyorum. Hepsi arşivde yayınlanacak.'' çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler