DERİN İŞLER…

Sevgili okuyucularım haftanın bu son iş gününde size tarihten günümüze gelen bazı hadiseleri  aktaracağım.

Devletlerin tarihi aslında suyun altında olan hadiselerle yazılır,halklar bunu bilmez uzun yıllar geçse de bunları halkların öğrenmesine imkan yoktur.

Bazı dönemlerde gerçek bilgiler halkların öğrenimine mecburiyetlerden sunulmuş bunlarda hep kısıtlı kalmıştır.

Rusya devlet başkanı sayın VİLADİMİR V.PUTİN beyefendinin geçtiğimiz günlerde arşivleri açalım ikinci dünya harbi ile ilgili karşılıklı herkes gerçekleri öğrensin demesindeki ayrıntı işte budur ve satrançta büyük bir hamledir.

Bizdede bugünlerde toplumda ciddi siyasi,sosyal,ekonomik ayrışmalar yaratan sorunların dip dalgalarının şifrelerini ideolojilerde değil geçmişten günümüze gelen uluslararası gizli projeleri burda yürüten sistemleri bilmek ve öğrenmek gereklidir.

Nedir bu hadiselerin startı,1977 yılında KENAN EVREN paşanın kara kuvvetleri komutanı sonrasında   genel kurmay başkanı olması ile başlayan ve günümüze kadar suyun dibinden gelen ,KENAN paşayı oraya taşıyan gücün network'ü bugüne kadar çok ciddi anlamda gelen.

12 eylül 1980 ihtilalinde KENAN PAŞANIN özel kalem müdürü olarak gördüğümüz kurmay albay çevik bir’i
o dönemde yine Ankara’nın tüm hızının içinde sivil sosyal etkinliklerde görürdünüz. Aynı çevik bir 28 şubattan 1997 yılındaki darbe kararları sürecinden hemen sonra nisan ayında kuzey Kıbrıs'ta kendi yakın yapısı ile bazı kararları yerinde Kıbrıs’ta konuşmak daha sonrada dönüp İstanbul'da istişare etmek için çalışmıştır.

O dönemde ülkemizde VİP uçaklar daha  şimdiki kadar bol değildi,HAVA KUVVETLERİNİN protokol(VİP) uçağını kullanıyordu.

Önemli bir hadisede iş adamı sayın MEHMET EMİN KARAMEHMET Bey'in 12 eylülden sonra haksız yere darbe ile gelen hadiselerden kendini yurt dışına atması fakat çok değerli holdingin mali müşaviri merhum ZEKİ TURŞOLUK hayatı boyunca ilkeleri çevresinde görmediği zulmü ihtilal döneminde görünce,kalbi yenik düşmüş hayatını kaybetmiştir.

Tabi bu zor günler sayın Karamehmet  atlatılırken evrenin MİT müsteşar yardımcısı damadı sayın Erkan Gürvit ve hanımfendi eşi Şenay Gürvit ile yakın dostluk tesis etmiştir.

Buradan konunun bugünkü noktalarına gelirsek son dönemde olmayan hadiseler olmuştur son on yıl içinde TARİH yapanlara karşı suyun altından büyük bir saldırı başlamıştır,bu saldırı nedir itibar suikastleri,yıldırmak,korkutmak,tehdiş etmek.

Herkes bunu aslında bugünkü hakim ideolojiye bağlarken ben bunun aslında ideolojik değil son kırk yılda suyun altında yayılmış bir DERİN ULUSLARARASI yapılanmanın yaptığını sizlere anlatıyorum.

Gazeteci sayın ERGUN DİLER ve sayın BEKİR HAZAR beylerin televizyonlarda ve sosyal medyada yaptığı yayınları izliyorum ve kendi kendime gülüyorum.

Seksen iki milyon TÜRKİYELİ bunu izlerken tamamını doğru olarak bu bilgileri kabul etsek kim ne anlar bu bilgilerden.

Türkiye’de ve dünyada bu bilgileri anlayacak kişi adeti çok azdır.

Bu bilgiler neden verilir basında onca şeyin yazılması çizilmesi,konuşulması sansürlenir veya görülmesine müsaade edilmezken.

Bu bilgilerin birilerine aktarılan dolaylı mesajlar olduğunu anlamak daha gerçekçi olacaktır.
Bunların analizini ve sentezini yapan insanlar çok şey kendilerine çıkartırlar bazı kesimleri de yanıltabilecek dezenforme edecek bilgileri de veriyor olabilirler.

Bu son günlerde Jefrey Epstein dünya’da konuşulan skandalın eğer patlayacak bir konusu varsa bu hadise patladıktan sonra bunun tsunamisinin ülkemize gelmesi çok muhtemeldir.

Bu konuda kısa bir örnek vereyim İTALYAN polisinin 1992 yılında romanya ve bulgaristanda bu konu ile ilgili çok ciddi çalışması olmuş fakat bazı nedenlerden dolayı sonunu getirememişlerdir.

Özellikle sayın ERGUN DİLER beyin you tube yaptığı 22 temmuz 2020 tarihli PATRONLAR HEDEFTE haberi içinde çok sert bilgiler bulunduran konular.

Bu konuların bazı nüaslarını izlediğimde acıklı bir tablo ile karşılaşıyorum hesabını toplumda hiçbir şekilde veremeyecek kişilerin hesap sorar havasında olması.

Bu uzun zamandır bu şekilde gidiyor uzun yıllara yayılmış yanlışlıklardan gelen yeni bir neslin şımarık hadsiz aksiyonları.

Kafasında çuval geçirilmiş adamın söyledikleri ve anlattıkları karşısında susan insanların hezeyanları.

Üsküdar’da doğup Yeşilyurt’ta büyüdüğünde her mesleğin duayenleri, bizim hayatımızdan geçmiş hayatımız içinde bir çok gazeteci,yazar,basın patronu ve emekçisi tanımışızdır.

Bunlarıda derinistihbarat http://blogspot.com adresinde ZEKİ ARSLAN rumuzu ile yazmışımdır.

Dört nesil suyun altında derin uluslararası faaliyet götürmüş insanlara maddi manevi hesap sormaya kalktığında BALKAN cephesinden ,KAFKAS cephesine oradan ARAP yarımadasına iner ondan sonrada CUMHURİYETİN içinde tur atarsın.

Bir arabanın asli sahibi vardır,birde ödünç alınan veya çalınan araba vardır.

Çalınan araba olursa karakolda yedek anahtarı yoksa zabıt tutmuyorlar.

Duayen ağbilerinize sorduğunuzda Yeşilyurt’ta çocukken DR JİVAGO filmini rahmetli dnz.alb CELAL ERGENE ile izlemiştim,Yeşilyurt spor kulübünde hangi masada otursak kalkarken elimiz cebimizde kalkmıştık.

Sayın ERGUN DİLER beyefendiye bir sual açayım bunu atladı pek bu haberi görmedi,29 mart 2020 tarihinde ALMANYA’ nın HESSEN eyaleti maliye bakanı THOMAS SCHAEFER ve yardımcısı birbirini takip eden günlerde intihar ettiler.

Bu konudan hiç bahsetmedi sayın diler.

Bu konularla birlikte ARABA demeyin çok önemli konudur hanımefendi sanatçı  nesrin sipahi’den otomobil uçar gider dinledikten sonra birde 1998 aralık ayında dostlarla çokça dinlediğimiz yine değerli hanımfendi sanatçı Muazzez Abacı’dan VURGUN şarkısını dinlemek lazım.

HAYIRLI CUMALAR.
SAYGILARIMLA,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.