Dere yatağında ölü bulunan İkranur'un katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı

Dere yatağında ölü bulunan İkranur'un katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı

Geçtiğimiz sene evinin yakınlarındaki dere yatağında ölü bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Canlı yayında konu hakkında açıklama yapan Müge Anlı, "İkranur'un 14 yaşındaki amcası ifadesinde cinayeti itiraf etti...

Geçtiğimiz sene evinin yakınlarındaki dere yatağında ölü bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Canlı yayında konu hakkında açıklama yapan Müge Anlı, "İkranur'un 14 yaşındaki amcası ifadesinde cinayeti itiraf etti" dedi. Soruşturmada gözaltına alınan ve her şeyi anlatan amca ile hala adliyeye sevk edildi.

Giresun'da 27 Haziran 2020 günü kayıplara karışan ve 68 saat sonra evine 7 kilometre ileride dere yatağından ölü bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

1-069.jpg

CİNAYETİ 14 YAŞINDAKİ AMCA İŞLEMİŞ

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı yaşanan gelişmeye ilişkin canlı yayında; "Geçtiğimiz günlerde Tirsi Ailesi'nden 7 kişi gözaltına alınmıştı. İkranur'u en son gören 14 yaşındaki amca S.T. ve hala A.T., bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Amca S.T., cinayeti itiraf etti" açıklamasında bulundu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Jandarma ekipleriyle İkranur'un ölü bulunduğu dere yatağına getirilen 14 yaşındaki amca ile iki kez keşif çalışması yapıldı. Savcılıkta ifadesi alınan 14 yaşındaki amca cinayet, hala ise cinayete yardım etme suçundan adliyeye sevk edildi.

KARDEŞLERİNİN CİNAYET İŞLEDİĞİNİ ÖĞRENİNCE YIKILDI

Anlı, "Amca öldürme nedenini açıklamış ama ben şu an resmi bir açıklama beklediğim için bir şey söyleyemiyorum" dedi. Yayında iki kardeşinin cinayet suçuyla adliyeye sevk edildiğini öğrenen Sevgican ise gözyaşlarına boğularak "Olayın en başından beri çok soğukkanlılardı. Cinayet işlediklerini hiç düşünmedim sadece cinayeti görebildiklerini düşünüyordum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Bulancak ilçesinin İcilli köyünde 27 Haziran 2020 akşamı evine dönmeyen İkranur'un ailesinin ihbarı üzerine arama çalışması başlatılmış, küçük kızın cansız bedeni 30 Haziran'da kaybolduğu yerden yaklaşık 7-8 kilometre (kuşbakışı 1 kilometre) uzaklıktaki İncirli mevkiinde derede bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler