Demet Akalın, kamuya ait boğazdaki paha biçilemez mülkü nasıl aldı?

Demet Akalın, kamuya ait boğazdaki paha biçilemez mülkü nasıl aldı?

Demet Akalın ile eski eşi Okan Kurt, Anadolu Hisarı’nda “Hira Han” adıyla restoran açtı. Demet Akalın'ın açtığı mekanın kamuya ait bir mülk olduğu iddia edildi.

Korona virüs salgını nedeniyle konserleri iptal olduğu için maddi zorluklar yaşadığını söyleyen Demet Akalın, Okan Kurt'la Anadolu Hisarı'nda Hira Han adıyla restoran açtı.

Demet Akalın'ın açtığı mekanın Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait ve halka açık bir sosyal tesisler olduğu öne sürüldü.

Zeyneo Uzunner adlı twitter kullanıcısı, "Demet Akalın kamu malına çökmüştür. Boğazda açtığı mekan, Öncesinde Telekom un lokali olup, özelleşmeyle Kıyı Emniyetine devredilen bir kamu mülkü iken, Demet hanım burayı nasıl ele geçirmiştir. İhaleyle mi , mülkü mü aldı, kiramıdır, ihale yapılmış mıdır ?" diye yazdı. 

Pandemi dönğumuz var" diyerek isyan eden Demet Akalın, deniz kenarında restoran açması dikkat çekmişti. Boğaz'a sıfır olan lüks restoranın içi de modern eşyalarla dekore edildi.

Akalın'ın yeni mekan açtığını gören sosyal medya kullanıcıları, Twitter'dan "Hani geçinemiyordun" diyerek tepki göstermişti.  

Demet Akalın ve Okan Kurt'un geçtiğimiz sene Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmesi uzun süre konuşulmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler