Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2021 Yılı Demokratik ve Ekonomik Reformlar Yılı Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2021 Yılı Demokratik ve Ekonomik Reformlar Yılı Olacak

Erdoğan: "Reformları hedeflerimize uygun şekilde, çıtayı sürekli yükselterek sürdürüyoruz. İnşallah 2021 yılı demokratik ve ekonomik reformlar yılı olacaktır"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yapısal reformları hızlandırarak faiz kur enflasyon şer üçgenini kırarak üretim ve istihdam temelli bir sistem kurmaya hazırız. Hedeflerimize ulaşabilmemiz neyi nasıl ne şekilde yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız" dedi. Erdoğan sözlerinin devamında da, "Reformları hedeflerimize uygun şekilde, çıtayı sürekli yükselterek sürdürüyoruz. İnşallah 2021 yılı demokratik ve ekonomik reformlar yılı olacaktır" diye konuştu.

cumhurbaskani-erdogan-video-konferans-yontemiyle-cumhurbaskanligi-kabinesi-toplantisina-baskanlik-etti-h59010-b55d3.jpg

Video konferans yöntemiyle katıldığı Ankara-Konya Yolu Gölbaşı Şehir Geçişi açılış törenlerinde konuşan Erdoğan, "Her ne kadar belediye noktasında farklı bir durumda olsak da merkezi yönetim olarak Ankara'ya yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Yatırımlarımızı engellemek için canhıraş bir şekilde çalışanların şimdi bu hizmetleri büyük bir keyifle kullandıklarını da biliyoruz" dedi.

Sözlerine, "Ne geçmişlerinde ne de bugünlerinde ülkenin hayrına yaptıkları hiçbir hayırları başarıları olmayanları milletimiz gayet iyi tanıyor" diye devam eden Erdoğan, "Hizmet edenlerin üzerine iftira ile saldıran kendi içlerindeki taciz, tecavüz ve hırsızlık furyasını görmezden gelenlerin ipini pazara çıkarmakta kararlayız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Bunca yıldır devreye sokulan vesayet, darbe, suni kriz senaryolarının önümüze takoz olarak koyulma senaryoları işe yaramamıştır. Her sınamadan alnımızın akıyla çıktık. Ok yaydan çıkmıştır ve hedefine doğru ilerlemektedir. Türkiye yeni küresel mimaride siyasi ve ekonomik olarak hak ettiğini mutlaka alacaktır. Tüm hesaplarımızı buna göre yapıyoruz. Bölgemizde ve dünyada yaşanan her gelişme Türkiye'nin gücünü ve önemini göstermektedir" diye konuştu.

Erdoğan, "Ne Avrupa'yla ne Amerika'yla, ne Rusya'yla ne de bölgemizdeki diğer ülkelerle özel bir sıkıntımız, çözülemeyecek bir sıkıntımız bulunmuyor" dedi.

Erdoğan buradaki törende yaptığı konuşmasının ardından yine video konferans yoluyla Eskişehir’deki Eti Maden Lityum Karbonat Üretim Tesisleri’nin açılışına katıldı. Erdoğan burada, "TOGG otomobilinin pillerinde kullanılacak lityumu da yine buradan temin etmeyi planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler