Cumartesi-Pazar İddaa Tahminleri


158-Walsall-Barnsley Tahmin:Ms 2 1.55


Barnsley son iki haftada aldığı beraberliklerle şampiyonluk yarışında yara aldı.Walsall ise ligde 21.ci durumda alt lige düşme potasında ama ligde 12.ci  Plymouth ile arasında sadece 3 puan var.Son 2 haftada yenilen Walsall’ın yenilmesi sürpriz değildi.Barnsley’in daha motive olup şampiyonluk yarışında bir darbe daha almamak için galibiyetten başka şansı yok.

171-Carl Zeiss Jena-Uerdingen Tahmin: Kg Var 1.45


Jena Almanya 3. Liginde düşme ihtimali yüksek olan takımlardan biri kalan haftalarda performansını çok arttırması ve galibiyet serisi yakalamak zorunda karşılarında Uerdingen’in ise  ligde hemen hemen hiçbir hedefi yok ondan daha rahat oynuyorlar.Puana daha çok Jena’ın ihtiyacı olsada iki takımında defansif zaaflarını düşünürsek taraf bahisi yerine iki takımında gol atabileceğini düşünüyorum.

172-Karlsruher-Hansa Rastock Tahmin:Ms 1 1.60


Karlsruher evinde oynadığı son maçta ligin sonuncusuna yenildi. Şampiyonluk mücadelesi veriyorsan futbolda ne olursa olsun kimle oynarsan oyna her maça motive olmak zorundasın.Ligin 1.cisi Osnabrück’le arasındaki 4 puan fark var artık kaybedilecek puanın telafisi çok zor bunun bilinciyle ev sahibi Hansa Rastock’un 4 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırıp 3 puana ulaşan taraf olacağını düşünüyorum.

173-Preussen Munster-Unterhaching Tahmin: Ms 1  2.00


Preussen ligde evinde en iyi takımlardan ama deplasmanda aynı başarıyı gösteremediğinden dolayı ligde herhangi bir hedefi yok.Unterhaching ise ligde lider Osnabrück’ten sonra ligde en az yenilgi alan takım ama hem Preussen’in içerdeki performansı, hem son haftalarda Unterhaching’in kötü performansı ve eksiklerinden dolayı ev sahibini galibiyete yakın olan taraf olarak görüyorum.

186-Coventry-Oxford Tahmin: Ms 10 Çifte Şans 1.20


Coventry Üst lige çıkabilmek için Play-Off’lara kalmaya çalışıyor ligde Doncaster bir maç eksiğiyle Coventry’nin 1 puanla üstte ligde ama bu hafta Doncaster lider Luton deplasmanına gidecek bu Coventry için büyük fırsat bu maçı kazanması gerekiyor 2.10 galibiyetiyle denenebilinir.Deplasmanda sadece 1 galibiyet alan Oxford bu deplasmanda da kazanamaz.


188-Peterborough-Southend United Tahmin: Ms 1  1.75


Peterborough bu sene deplasmanda evinde oynadığına göre daha iyi oynuyor ama 3 haftadır kaybettikleri puanlarla Play-Off potasının biraz gerisinde kaldı tekrar o potaya girebilmek için önemli eksikleri olan Southend karşısında 3 puana yakın taraf olacağını düşünüyorum.

209-Salford-Barnet Tahmin:Ms 1  1.55


Salford iç sahada ligde en başarılı takımlardan biri üst lig için Play-Off’u garantiledi şampiyonluk için hala ümitleri var son 4 haftadır da kazanıyor. Barnet son 3 haftada aldığı 5 puanla düşme hattından uzaklaştı ama Salford’un karşısında pek şansı olduğunu düşünmüyorum Salford evinde taraftarı önünde 4 maçlık serisini devam ettireceğini düşünüyorum.

497-İsveç-Romanya Tahmin:Ms 1  1.60


İsveç fiziksel olarak çok kuvvetli bir takım kadroda tecrübeli oyunculara sahip.Romanya elemelere gelirken baya eksik oyuncusu var .İsveç’in hem ev sahibi avantajını hem de Romanya takımındaki önemli eksikleri değerlendirip taraftarın önünde 3 puana ulaşan taraf olacağını düşünüyorum.

498-Bosna Hersek-Ermenistan Tahmin: Ms H1 1.60


Bosna Hersek kadro kalitesi Ermenistan’a göre çok yüksek evinde de diğer elemelerden hatırladığımız gibi çok çoşkulu oynuyor taraftarı önünde. Kadrosunda Dzeko,Pjanic,Visca gibi yıldızları bulunan Bosna Hersek’in ilk maçında hata yapmayacağını düşünüyorum.

256-Dallas-Colorado Tahmin: Ms 1 1.40

Dallas geçen sezon ki formuna ulaşması için zamana ihtiyacı var gibi gözüküyor ama Colorado takımından daha iyi takımı olduğunu düşünüyorum ev sahibi olmanın avantajını da göz önünde bulundurabiliriz geçen sene Dallas iç sahada ligin en iyi takımlarındandı ,Colorado ise en kötü deplasman karnesine sahip takımlardan biriydi ev sahibi denenir.

307-Hb Koge-Hvidovre Tahmin: Ms 1 1.75


Hb Koge ligde evde en başarılı 2nci takım Hvidovre ise deplasmanda oynadığı 11 maçın sadece 1 tanesini kazanmış 6’sında mağlup olarak ligin en kötü deplasman formuna sahip takım evinde karşılaştıkları son 4 maçta Hb Koge yüzü gülen taraf oldu gene bu istatistiğin değişmeyeceğini düşünüyorum.

316-Kazakistan-Rusya Tahmin:Ms 2 1.60


Kazakistan ilk maçta İskoçya’yı zorlayabileceğini düşünüyordum ama 3-0 gibi net bir skoru beklemiyordum hava şartları ve suni çimi kendi lehine çok iyi kullandılar ama bu sefer karşılarında o soğuğa alışık Rusya var suni çim gerceği değişmesede Rusya’nın bireysel yetenekleriyle bu maçı kazanabilecek bir takım.Belçika deplasmanında yenilmesini doğal buluyorum ama o yenilgiden sonra bu maç Rusya için çok önemli herhangi bir hata yapacaklarını düşünmüyorum.

345-K.İrlanda-Belarus Tahmin:Ms 1 1.60


İrlanda Perşembe akşamı oynadığı Estonya karşısında beni yanıltmadı evinde çok rahat galibiyet aldı.Bu sefer karşılarında daha dirençli takım olan Belarus olsada galibiyetin verdiği özgüvenle ve tecrübeli oyuncularıyla gene galibiyete yakın olan taraf olduğunu düşünüyorum.

346-Polonya-Letonya Tahmin:Ms 1 1.20


Polonya Avusturya deplasmanından 3 puanla dönmesi kendisi için çok büyük bir avantajdı. Letonya ise Makedonya karşısında hiç varlık gösteremedi bu maçta da varlık gösterebileceğini düşünmüyorum.Polonya bu motivasyonla güçsüz rakibi karşısında rahat galibiyet alacağını düşünüyorum.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.