CHP’li Özcan: “Millet can derdinde Metin Yavuz siyaset peşinde”

CHP’li Özcan: “Millet can derdinde Metin Yavuz siyaset peşinde”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a sert tepki gösterdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un bu zor dönemde siyaset peşinde olduğunu vurgulan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, “Metin Yavuz bir sus millet can derdinde sen siyaset peşindesin. Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz, seni de Söke’de yıllardır tanırız huyunu da biliriz ne yaptığını da ne yapmak isteğini de biliriz. Aydın’da 46 bin esnaf kepenk kapattı. Eline bir poşet alıp kimin yanına gittin. Kimin derdine çare oldun. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu tüm gücüyle sahada. Sen nerdesin sırça köşkündesin. Bütün esnaf kırıldı kahveci berber şoför çiftçi. Sen ortalıkta görünmedin” dedi.

“METİN YAVUZ SEN BİR ŞEY YAPMIYORSUN”

Başkan Özcan konuşmasını şöyle tamamladı: “Laf ebeliğini bırak millet canıyla uğraşıyor uzakta olduğundan halktan kopuk olduğundan Büyükşehir’in hizmetlerini göremiyorsun bak ben sana söyleyeyim. Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından bütün kamu binaları dezenfekte edildi, bütün kamu araçları dezenfekte edildi, maske dağıtılıyor, hijyen jelleri dağıtılıyor, sarı civciv halk otobüslerini bütün sağlık çalışanları ücretsiz kullanıyor. Sen ne yapıyorsun hiç boş boş konuşma. Mahalle yanıyor Metin Yavuz sen bir şey yapmıyorsun. Bak halk ne diyor. Elektrik ve doğal gazı yüzde 50 inmeli, çiftçiye motorin ücretsiz, gübre ücretsiz verilmeli diyor bunları dile getir boş yapma. Merkezi hükûmetin milletvekilisin halkın taleplerini de yapmayacak ne işin var orada Özlem Çerçioğlu’nun 6 bin personeli ile sahada çalışıyor. Emek veriyor alın teri döküyor. Sen bu insanların emeklerine saygısızlık ediyorsun. Emeğe saygı göstermeyen kendi saygı göremez”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Güncel