CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN PARTİ ÜST YÖNETİMİNE “PİSLİK ORGANİZASYON” SUÇLAMASI

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN PARTİ ÜST YÖNETİMİNE “PİSLİK ORGANİZASYON” SUÇLAMASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olup sonradan çekilen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ açtı ağzını yumdu gözünü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olup sonradan çekilen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ açtı ağzını yumdu gözünü. Smyrna Meydanı’nda halka hitap eden Karabağ CHP Genel Merkez yöneticilerini “pislik bir organizasyon içinde olmak”la suçladı.

“Biz Atatürk cumhuriyetinde yaşıyoruz. Kendimizi tarif ederken, ben “Atatürk cumhuriyetinin çocuğu Hasan Karabağ” diyorum. Doğduğun yeri söyleyerek adam olamazsın, inançlarınla adam olursun. Yaşamınla olursun, bayrağınla olursun, cumhuriyet sevgisiyle olursun, Atatürk ile olursun. 10 yıldır Atatürk’ü bu meydanlarda dünyaya duyurduk. Atatürk’ü sevmeyenler Türkiye’yi zapt etmek istiyor. Bu her siyasi çizginin içinde var. Benim bulunduğum siyasi çizginin içinde de var. Şunu söylüyorum. Hasan Karabağ’ı etkisizleştirelim, onu silelim diyenler Ankara’dan başlayarak, Bayraklı’ya kadar bir pislik organizasyonuyla saldırıyorlar. Yalnız bunlar bir şeyi bilmiyor. Ben sizin canınıza okurum. Ben deli cesur bir adamım topunuz gelin. Bundan sonraki süreçte de göreceksiniz. Siz mi adamsınız, biz mi adamız? Çöplükten gelen, çöplüğe gider.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler