CHP'li Başarır'ın Tank Palet Tartışması Büyüyor

CHP'li Başarır'ın Tank Palet Tartışması Büyüyor

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Tank Palet'in Katar'a satılmasına ilişkin olarak "Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış" sözlerine AKP’den gelen tepkilere twitter’dan

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Tank Palet'in Katar'a satılmasına ilişkin olarak "Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış"  sözlerine AKP’den gelen tepkilere twitter’dan cevap verdi. CHP’li Altay, “troll aklının ve organizasyonunun geldiği çaresizliğin son halidir” derken Özel, “Tank Palet Fabrikasının Katar’a satılmasını eleştirmesini çarpıtıp linçe girişmişler” karşılığını verdi.

Tank palet fabrikasının Katar’a satılmasına ilişkin CHP Milletvekili Başarır’ın sözlerinin çarpıtıldığını ve inçe dönüştüğünü belirten CHP’li Altay ve Özgür twitter hesaplarından yanıt verdi.

Altay Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TSK'nın büyük ve önemli bir tesisi tank palet fabrikasının Katar’a peşkeş çekilmesine itirazı şanlı ordumuza hakaret diye algılamak troll aklının ve organizasyonunun geldiği çaresizliğin son halidir" idedi.

Özgür Özel ise “AKP’nin basın, siyaset ve sosyal medya trolleri Milletvekilimiz @alimahir'in Tank Palet Fabrikasının Katar’a satılmasını eleştirmesini çarpıtıp linçe girişmişler. Bu “Yerli” ve “Milli” arkadaşlar vatana ihanete değil eleştirene karşıla r” paylaşımında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler