CHP'li Atilla Sertel'in Acı Günü

CHP'li Atilla Sertel'in Acı Günü

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel hayatını kaybetti.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel hayatını kaybetti.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in 41 yıllık hayat arkadaşı Ziynet Sertel bu akşam tedavi gördüğü özel hastanede hayata gözlerini yumdu. 61 yaşındaki, 2 çocuk annesi Ziynet Sertel, kendisi gibi gazeteci olan Atila Sertel ile üniversitede tanışıp evlenmişti.

Sertel'den gelen acı haber, İzmir basınında ve CHP'de büyük üzüntü yarattı. Çok sayıda kişi, taziye mesajları yayımladı.

O mesajlardan bazıları şöyle:

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: "Karanlığı korkutan kadın, İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel'i kaybettik. O kadar canım yanıyor ki söyleyecek söz bulamıyorum. Karanlık günlerimin dostuydu. Allah rahmet eylesin. Onu hep yaşıyor kabul edeceğim. Dünya eskisinden daha kötü şimdi."

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: "İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel’i yitirdik. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç: "İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel az önce maalesef değerli eşini kaybetti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet devri daim olsun. Işıklar içinde uyusun. Atilla abiye ve Sertel ailesine başsağlığı diliyorum."

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "CHP İzmir Milletvekili, yol arkadaşımız Atila Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet,  Atila Sertel ve ailesine başsağlığı diliyorum."

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: "Çok üzgünüm. Arkadaşım, dostum, İzmir milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli eşi Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Acımız tarifsiz! Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim…"

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: "İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli eşi, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: "CHP İzmir Milletvekilimiz Atilla Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel'in vefat haberini üzülerek almış bulunmaktayım. Kendisine başsağlığı diliyor, acısını paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin."

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: "Yaşamları boyunca hep göz göze, diz dize idiler. Daha önlerinde çok uzun yıllar vardı. Ne üzücü ki, acımasız bir hastalık, yaşlanıp kol kola yürüyecekleri günleri onlardan aldı. Çok üzgünüm. Değerli kardeşim Atila Sertel başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun."

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: "Değerli yol arkadaşım, ağabeyim Atila Sertel‘in kıymetli eşi gazeteci ve yazar Ziynet Sertel’in vefatını üzüntü ile öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, vekilimize ve sevenlerine baş sağlığı dilerim."

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: “Sevgili dostum, yol arkadaşım, milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli hayat arkadaşı, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim…”

CENAZE BUGÜN İKİNDİDE

Sertel'in cenazesi ikindi namazına müteakiben Bornova Fidanlık Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler