CHP'den Kılıçdaroğlu Fezlekesi Yanıtı

CHP'den Kılıçdaroğlu Fezlekesi Yanıtı

CHP'li Öztrak, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için MHP'li milletvekillerinin suç duyurusu üzerine TBMM'ye gönderilen fezlekeye, tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için MHP'li milletvekillerinin suç duyurusu üzerine TBMM'ye gönderilen fezlekeye, "Abdullah Öcalan'ın mektubunu televizyonda okutanlar, Abdullah Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşini devletin televizyonuna çıkaranlar şimdi kalkmışlar on parmaklarında on kara, sağa sola fezlekeymiş şuymuş buymuş sürmeye kalkıyorlar" diye tepki gösterdi.

CHP Sözcüsü Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM’ye gönderilen fezleke için ANKA’ya şu değerlendirmeyi yaptı:

"Mahalli idare seçimlerini kazanacağım diye Abdullah Öcalan'ın mektubunu televizyonda okutanlar, Abdullah Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşini devletin televizyonuna çıkaranlar şimdi kalkmışlar on parmaklarında on kara sağa sola fezlekeymiş şuymuş buymuş sürmeye kalkıyorlar. Milletimiz bunların ne yaptığını görüyor. En kısa sürede de sandıkta bu yaptıklarının hesabını soracaklar."
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler