CHP’den ihraç edilen Öztürk Yılmaz'dan zehir zemberek sözler!

CHP’den ihraç edilen Öztürk Yılmaz'dan zehir zemberek sözler!

Yılmaz, kendisini eleştiren CHP'li vatandaşa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, "Bu adam kukla. Bunu FETÖ'cüler oraya oturttu, oradan gitmiyor. Çünkü FETÖ'cüler ne dese onu yapıyor" dedi.

Sokakta CHP'li bir kadının kendisine, "Kırgınız, bizim başımıza ne geldiyse bu ayrımcılıktan geldi" demesi üzerine Yılmaz, "Türkiye'de ayrımcılığın daniskasını Kemal Kılıçdaroğlu yapıyor, bölücülüğün daniskasını o yapıyor, partide bir adam bırakmadı. Sen onu eleştirmedikçe o gitmez. Siz yüz defa da seçime girseniz kaybedeceksiniz" yanıtını verdi.

FETÖ'CÜLER ORAYA OTURTTU
Bunun üzerine vatandaşın, "CHP'li belediyeler tam işbaşı yapmışken, çok güzel gözde hareketler yapmışken..." deyince Öztürk, "Ne hareketleri var? Siz böyle giderseniz yüz yıl daha muhalefette kalacaksınız. Sen bana sakın CHP'yi anlatma, benim 7 sülalem CHP'den geldi ama bu, yeni CHP. Bu adamı kukla olarak getirdiler. FETÖ'cüler bunu oraya oturttu ve cumhuriyetçi, milliyetçi, Atatürkçü, vatanperver ne kadar adam varsa kafasını kopardı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler