CHP’de sürpriz aday

CHP’de sürpriz aday

CHP’de olağanüstü kurultay ve imza tartışmaları sürerken Genel Başkanlık için sürpriz bir aday ortaya çıktı. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Genel Başkanlık için aday olacağını söyledi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'na adaylığından sonra yeni bir isimden daha adaylık açıklaması geldi. Haluk Pekşen aday olacağını ifade etti.

FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programına konuk olan Pekşen orada adaylık ile alakalı olarak detaylarda bulundu.

Pekşen, sucunu İlker Karagöz'ün "Sizde aday mısınız?" sorusuna yanıt vererek;"Cumhuriyet Halk Partisi'nin olmazsa olması 9 Eylül’den beri yok. 10 günlük bir kurultayı planlamalı.

Bu 10 günün en az 4 günde toplumun her yönünü kucaklayacak. CHP Kurumsal kimliğini her şeyin önündedir. Adayların da önündedir.Kurumsal kimliğe bugünlerde içerden ve dışarından tahribatlar veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’de kurumsal kimliği eğer yeniden Türkiye’nin güçlü ve saygın dünya çapındaki ağırlığı niteliğine taşımak gerekiyorsa bu konuda görev almaktan hiç kaçmam.Örgüt layık görürse CHP Genel Başkanlığından kaçmam. 65 delege aday gösterirse aday oluruz’" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler