CHP'DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

CHP'DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde parti içi mücadelede kılıçlar çekildi.Disiplin Kurulu'na sevk edilen Öztürk Özel'den Kılıçdaroğlu'na şok tepki geldi...

Yerel seçimlrer yaklaşırken kamuoyunun yerel stratejisini ve özellikle Büyükşehirlerde belirleyeceği adayları merakla beklediği Cumhuriyet Halk Partisi'nde parti içi mücadele beklenmedik şekilde alevlendi.

Katıldığı bir televizyon programında ezanın Türkçe okunması gerektiğine yönelik sözleri büyük tepki toplayan ve bunun akabinde partisi tarafından Disiplin Kuruluna sevkedilen CHP  Milletvekili Öztürk Yılmaz sert bir açıklama yaparak bayrak açtı.

Öztürk Yılmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinin parti içindeki yükselişinden rahatsız olduğunun savunarak ".Bu disiplin soruşturması yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Bu CHP'de farklı bir yerde olduğumuzun göstergesidir." dedi.

Öztürk Yılmaz Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında durmadığını ve kendisini trollere teslim ettiğini belirtirken açıklamasında ilk kez Genel Başkanlık için hazırlığı olduğunu da açıkladı. Öztürk Yılmaz " İstiyorsun ki çekip gideyim. Sen yönetemiyorsun ben de bir hazırlık içindeyim biliyorsun. Genel başkanlık olarak bir hazırlığımın olduğunu biliyorsun. Sen beni rakip olarak görüyorsun. Parti içindeki yükselişimden rahatsızsın" şeklinde konuştu.

Yılmaz Kılıçdaroğluna yönelik sert eleştirilerini "Tarih seni yargılayacak. Ne yapıyorsan yap istifa etmiyorum." diyerek noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler