CHP SOKAĞA İNİYOR

CHP SOKAĞA İNİYOR

CHP, yıllardır eleştirilen örgütlenme modelinde radikal bir değişikliğe gidiyor... İşte o radikal değişimin detayları.

Cumhuriyet Halk Partisi üst yönetimi yıllardır gerek parti dışarısındaki gazeteci,aydın ve akademisyenler,gerek vatandaşlar gerekse parti tabanının büyük bölümü tarafından yöneltilen en önemli eleştiri olan "HALKTAN KOPUK SİYASET" yapma noktasında köklü bir değişim yapma kararı aldı...

Buna göre Cumhuriyet Halk Partisi bundan böyle "Sandık" bazında değil, "Sokak" bazında örgütlenecek. "Sokak Örgütlenme Modeli" olarak isimlendirilen bu sistemin CHP'deki mimarı olan isim ise Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof.Aytuğ Atıcı.Atıcı yeni örgütlenme modeli hakkında parti üst yönetimine de uzun bir sunum ile bilgi verdi.

Bu örgütlenme modeline göre CHP,artık her bir ilçede ayrı ayrı örgütlenirken birbirine yakın mahalleri içerisine alan ve her biri 400 seçmenden oluşacak öbekler ve coğrafi örgütlenme birimleri oluşturacak.

Vatandaşlara sadece seçim zamanında değil her an ulaşacak ve iletişim halinde olacak CHP öncelikle vatandaşın bu sıcak ilişki ile güvenini kazanmayı hedefliyor.

Partinin yeni örgütlenme modeli ilk kez yaklaşan yerel seçimlerde uygulanacak.Bu konuda parti içi eğitim çalışmalarının başladığı da gelen bilgiler arasında...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler