CHP ilçe teşkilatına saldırı! Yaralılar var

CHP ilçe teşkilatına saldırı! Yaralılar var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüp İlçe Teşkilatı binasına bir grup saldırıda bulundu. Olayda yaralananlar olduğu öğrenildi.

Olay, saat 22.00 sıralarında Eyüpsultan CHP İlçe Binası girişinde medyana geldi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, CHP’den belediye başkanlığına aday gösterilen İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’in grubu ile aday gösterilmeyen CHP’li aday adayı Emin Atmaca’nın taraftarları arasından kavga çıktı.

eyup-aa21_7328003

Kavgada, Sinan Akçiçek, ilçe yöneticisi Nuri Telek, belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

KAFTANCIOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Olay yerine gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazetecilere kısa bir açıklama yaparak, “Bu akşam ilçe binamıza bir saldırı oldu. Silah kullanıldığı yönünde en azından bende bir bilgi yok. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Şimdi yaralanan yöneticilerimiz ve ilçe başkanımızı hastaneye gönderdik. Hayati tehlikeleri yok. Vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. Toplam 3 kişi” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler