CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Güzel Ülkemizin Huzura Ve Yardımlaşmaya İhtiyacı Var

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Güzel Ülkemizin Huzura Ve Yardımlaşmaya İhtiyacı Var

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Yoksula, yolda kalmışa hakkını verip israftan kaçınacağız." değerlendirmesinde bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, "Bereketin, birlikteliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın günü olan mübarek Kurban Bayramı'nı tüm dünya olarak Kovid-19 pandemisi, Türkiye özelinde ise derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşılıyoruz." değerlendirmesinde bulunan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Ama umutsuzluğa kapılmayacağız. Her sorunumuzu akılla, bilgiyle, birikimle, deneyimle çözeceğiz. Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Yoksula, yolda kalmışa hakkını verip israftan kaçınacağız. Hiç kimseyi kimliği, inancı ve yaşam tarzı dolayısıyla ötekileştirmeyeceğiz."

"İnsan onurunu koruyarak yardım yapacağız"

Hedeflerinin "hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her evde huzurun ve bereketin olduğu" güzel Türkiye'yi inşa etmek olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Komşumuz açken tok yatmayacak, yapacağımız yardımı da insan onurunu koruyarak yapacağız. Yani sağ elin verdiğini sol el görmeyecek." ifadelerini kullandı.

Dünya Kovid-19 salgınıyla uğraşırken İslam dünyasında ayrıca acı, kan ve gözyaşı olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, bu acıların durmasının da en büyük dileği olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bu duygularla, salgın hastalıkla mücadelenin ön safında yer alarak şehit düşen sağlık personelimize, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yurttaşlarımızın bu zor dönemde güzel bir bayram geçirmesi en büyük dileğimdir. Kurban Bayramı'nız kutlu olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler