Çerçioğlu'na Büyük Kumpas! Sökeli Gazeteci Ortaya Çıkardı

Çerçioğlu'na Büyük Kumpas! Sökeli Gazeteci Ortaya Çıkardı

Radyo Programcısı ve Gazeteci Numan Ölmez, her gün akşam yayın yaptı, sosyal medya hesabından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na karşı Ak Parti kadroları tarafından organize edilmeye çalışılan büyük bir algı operasyonunu ortaya çıkardı.

Sökeli Radyo Programcısı ve Gazeteci Numan Ölmez, her gün akşam yayın yaptı, sosyal medya hesabından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na karşı Ak Parti kadroları tarafından organize edilmeye çalışılan büyük bir algı operasyonunu ortaya çıkardı.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, tarafından organize edildiği iddia edilen algı operasyonunun Söke ayağında Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’in olduğu radyo programında ortaya çıktı.

Gazeteci Numan Ölmez, canlı olarak yayınlanan radyo programında, Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’in bazı partilileri arayarak oluşturulacak olan algı operasyonuna karşı bütçe hazırlamak istediğini söyledi. Ak Parti üyelerini arayarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında tüm aydın genelinde ortaklaşa yapmayı planladıkları algı operasyonuna ekonomik destek istediğini Numan Ölmez canlı yayında açıkladı.

Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’in yapılacak olan algı operasyonunda bazı gazetecilerden de destek istediğini ama karşılık bulamadığını iddia eden Numan Ölmez, “300 TL reklam vermezsiniz Aydın’ın çalışkan başkanı Özlem Çerçioğlu’na karşı algı operasyonlarına girersiniz yazıklar olsun” diyerek tepkisini gösterdi.

Ayrıca Gazeteci Numan Ölmez, 2019 yerel seçimlerinde Özlem Çerçioğlu’nun vatandaşlara söz verdiği projelerin broşürlerini arayan Ak Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes’e “Onları aramayın, ben size ekrandan tek tek gösteririm” diyerek Çerçioğlu’nun bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri radyo programında tek tek dinleyicileri ile paylaştı.

Vatandaşlar program esnasında canlı yayını yorum yağmuruna tutarak tepkilerini dile getirdiler. Aydınlı vatandaşlar, ”Yapılan algı operasyonu değil bir kumpastır. Ak Parti kadrolarından, kulislerinden sızan haberler sadece gazete basmak, gazetecileri para karşılığı kendine bağlamak değil bazı sosyal medya hesaplarından, fake hesaplardan Özlem Çerçioğlu’na karşı çok büyük bir kumpas operasyonun yapılacağı duyuluyor. Bunlar ahlaksız, yanlış hareketlerdir. Aydın’ın siyaset kültürüne yakışmayan hareketlerdir. Bir bayan belediye başkanına karşı fake, yalan ve sahte sitelerden iftira atmak ahlaksızlıktır, terbiyesizliktir” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler