Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu ve Akşener Göndermesi!

Cemal Enginyurt'tan Kılıçdaroğlu ve Akşener Göndermesi!

Demokrat Partili Cemal Enginyurt'un Kılıçdaroğlu ve Akşener'e yaptığı gönderme dikkat çekti

MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un yaptığı ironi gündeme damga vurdu: Sayın Recep Tayyip Erdoğan her şeyin üstünde bir insan. O'nun yaptığı her şey doğrudur. İşine gelene 'militan' demek, işine gelene 'terörist' demek de Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır. Sayın Akşener ve Sayın Kılıçdaroğlu hiç şık olmayan şeyler yapıyorlar, ayıptır yani...

AKP politikalarını eleştirdiği gerekçesiyle MHP’den ihraç edilen ve Demokrat Parti’ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘ironi’ yaparak eleştirdi. Haber Global canlı yayınına katılan Enginyurt, şunları söyledi:

ÖZEL BİR İNSAN, İLTİMASLI BİR İNSAN

– Muhalefet partilerinin anlamadığı bir şey var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan özel bir insan, iltimaslı bir insan. Her şeyin üstünde bir insan. Onun yaptığı her şey doğrudur. HDP’yi eleştirmek de Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkıdır. Habur’da mahkeme kurmak da Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkıdır.

– Andımızı kaldırmak da Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkıdır. İşine gelene ‘militan’ demek, işine gelene ‘terörist’ demek de Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkıdır. Herkes haddini bilmeli.

HEPİMİZİ BİR ŞEYLER DİYEBİLİR

– Her dediğini eleştirmek yerine Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her dediğine kabul göstermek durumundayız. Aksi takdirde çok kızıyor. Hepimize bir şeyler diyebilir. Onun için ben Recep Tayyip Erdoğan’ın o yetkisi olduğunu düşünüyorum… Dolayısıyla sayın Akşener ve sayın CHP Genel Başkanı hiç şık olmayan şeyler yapıyorlar, ayıptır yani…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler