Cem Yılmaz'dan flaş Ozan Güven açıklaması!

Cem Yılmaz'dan flaş Ozan Güven açıklaması!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen yakın dostu Ozan Güven hakkında açıklamada bulundu.

Ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs’, 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikayetçi olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, savcıya ifade verdikten sonra İstanbul Adli Tıp Şube Müdürülüğü'nden darp raporu aldı.

Adli tıp uzmanı tarafından hazırlanan raporda, vücudunun çeşitli yerlerinde onlarca çürük ve morluğa rastlandığı kaydedildi.

Sözcü’nün haberine göre; raporda Bulutsuz'un sol gözde puslu görünüm nedeniyle bir sağlık kuruluşunda muayene olması ve içinde cam olabileceğini belirttiği baş parmak altında yara nedeniyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonra kapsamlı bir rapor düzenlenmesinin uygun olacağı görüşü bildirildi.

CEM YILMAZ’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, bir süredir sosyal medyada ünlü komedyen Cem Yılmaz’a çağrı yapılarak arkadaşı Ozan Güven hakkında açıklamada bulunulması istenmişti.

Cem Yılmaz çağrılara karşılık sosyal medyadan mesajlar yayımladı. Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili arkadaslar. Kadina şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir.Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında cok üzgün olmak dışında bir halim yoktur.Yapmayın.

Sosyal medya üzerinden,bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları,düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Hersey birbirine giriyor. Çok üzgünüm."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler