Canlı yayında Pereira'yı öğrenen Candaş Tolga Işık bombayı patlattı: Anlaşmak üzereler

Canlı yayında Pereira'yı öğrenen Candaş Tolga Işık bombayı patlattı: Anlaşmak üzereler

Ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile canlı yayındayken Vitor Pereira'nın gönderildiğini öğrendi. Işık bunun üzerine, "Bilic ile görüşülüyor, anlaşacaklar gibi görünüyor...

Ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile canlı yayındayken Vitor Pereira'nın gönderildiğini öğrendi. Işık bunun üzerine, "Bilic ile görüşülüyor, anlaşacaklar gibi görünüyor. Öyle duydum, öyle biliyorum. Kulüp söyler gerekeni" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık, Haber Global'de Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yayın yaptığı sırada Vitor Pereira'nın gönderildiği haberini paylaştı. Işık, ardından Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın eski hocası Bilic'le anlaşmak üzere olduğunu ifade etti.

"ANLAŞACAKLAR GİBİ DURUYOR"

Işık, "Fenerbahçe teknik direktörü Pereira ile sözleşme feshedilmiş. Benim bildiğim kadarıyla Slaven Bilic'le görüşüyorlar. Anlaşacaklar gibi gözüküyor. Fenerbahçelilere kendi bildiğimi söylüyorum. Kulüp söyleyecektir gerekeni. Ben gazeteci olarak duyduğumu bildiğimi söylüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler