Cani adam, 14 Şubat'ta canına kıydığı sevgilisinin cansız bedenini videoya aldı

Cani adam, 14 Şubat'ta canına kıydığı sevgilisinin cansız bedenini videoya aldı

Fatih'te 14 Şubat günü sevgilisini boğazından bıçaklayarak öldüren Suriye uyruklu İngiliz vatandaşı yakalandı. Katilin sevgilisini öldürdükten sonra cansız bedeni, "Bana yanlış yapanın sonu böyle olur" diyerek videoya çektiği, ardından bir arkadaşına...

Fatih, Haseki Sultan Mahallesi Kızılelma Caddesi üzerinde bulunan bir evde gerçekleşen olayda, Majed A. adlı Suriye uyruklu İngiliz vatandaş, aynı evde yaşadığı Fas uyruklu Samira Ikhadır ile bir süre sevgililer gününü kutladı. Majed A., sonrasında sevgilisinin telefonunda başkaları ile olan konuşmalarını gördü. Bu durum sonrasında sinirlenen adam, sevgilisi ile tartışmaya başladı.

"BANA YANLIŞ YAPANIN SONU BÖYLE OLUR"

Tartışmanın şiddetlenmesi ile Majed A., sevgilisi Samira Ikhadır'ı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, sevgilisini öldürdükten sonra cep telefonu ile zavallı kadının cansız bedenini video kaydına alıp arkadaşına gönderdi. Şüphelinin video kaydında "Bana yanlış yapanın sonu böyle olur, herkes ismimi öğrensin" dediği kaydedildi.

6 AYDIR TÜRKİYE'DE YAŞIYORDU

Arkadaşının polis ekiplerine ihbarda bulunması üzerine Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan iki saat sonra şüpheliyi Fatih Şehremini Mahallesinde yakalayarak gözaltına aldı. Türkiye'ye altı ay öncesinde giriş yaptığı öğrenilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler