Can Dündar için koruma önlemleri sıkılaştırıldı

Can Dündar için koruma önlemleri sıkılaştırıldı

Almanya'ya firar eden Can Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya ziyaretinin ardından kendisine yönelik polis koruma önlemlerinin sıkılaştırıldığını bildirdi

İki yılı aşkın bir süredir Berlin'de yaşayan gazeteci Can Dündar için Alman yetkililer tarafından alınan güvenlik önlemleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretinin ardından artırıldı.

Berlin-Brandenburg Radyo ve Televizyon Kurumu'na (RBB) konuşan Dündar, Erdoğan'ın Eylül ayı sonunda yaptığı ziyaretin ardından, kendisine yönelik tehlike seviyesinin önemli ölçüde yükseldiğini kaydetti ve Alman polisinin de bu nedenle koruma önlemlerini artırdığını belirtti. Erdoğan'ın kendisine bakışının nefret dolu olduğunu söyleyen Cumhuriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Can Dündar, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın kendisi hakkında yazılmış bir haberi asla unutmadığını ve intikam almaya çalıştığını vurguladı. Dündar, RBB'ye verdiği röportajda, Alman hükümetinin ise kendisine arka çıkmasını çok takdir ettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler