Çağla Şikel'in rekorunu Miller Holding'in veliahtı kırdı!

Çağla Şikel'in rekorunu Miller Holding'in veliahtı kırdı!

Eşi Doğukan Dudaroğlu'nun, altı aylık hamileyken boşanma davası açtığı Alara Mildon Dudaroğlu, Fatoş Mila adını verdiği kızını 19 Şubat'ta dünyaya getirmişti. Sosyetik isim, hamileliğinde Çağla Şıkel'in rekorunu kırdı...

Geçtiğimiz ağustos ayında Monaco'da 1 milyon euroluk düğünle iş insanı Doğukan Dudaroğlu ile evlenen, altı aylık hamileliği sırasında boşanma davası açılan Miller Holding'in veliahtı Alara Mildon Dudaroğlu, 19 Şubat'ta dünyaya getirdiği kızı Fatoş Mila ile yeni bir rekorun sahibi oldu.

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Dudaroğlu'nun hamileliğinde altı kilo aldığını ve böylece, oğlu Uzay'a hamileyken 6.5 kilo alan Çağla Şıkel'in "hamileliğini en az kiloyla tamamlayan anne" unvanını eline geçirdiğini yazdı.

Çağla Şikel'in rekorunu Miller Holding'in veliahtı kırdı! - Resim : 1

"BEBEĞİ İÇİN SADECE YARARLI ŞEYLERİ YEMİŞ"

Cankurt devamında şu satırları kaleme aldı:

"Bu arada Alara Hanım'ın kızının, 3 kilo 800 gram doğduğunu da belirteyim. Yani Alara Mildon, 6 kilo ile doğuma girmesine rağmen nur topu gibi kız çocuğu dünyaya getirmiş. Vallahi Alara Hanım'a bravo; demek ki sadece bebeği için yararlı şeyleri yemiş. Haliyle doğumda da tüm kiloları gitmiş (bence fazlası bile gitmiş!)"

Çağla Şikel'in rekorunu Miller Holding'in veliahtı kırdı! - Resim : 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya