Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

ÇAĞIN YILDIZ TABELASI

 

27 Temmuz 2018 kanlı dolunayının burçlara etkileri ve sürprizleri neler?

Kanlı ay tutulmasının perde arkasındaki kısmı, yıldızların pozisyonuyla birlikte bu Cuma gecesi aralandı. Gökyüzünün konumu, 2018 yılında son 100 yılın en karmaşık sorunlarını ortaya mı çıkarıyor? Peki, bizim burcumuzun 27 Temmuz 2018'deki kanlı ay tutulması için anlamı nedir? Cuma gecesi yaşanan bu 100 yıllık fenomenin tüm burçlara olan şaşırtıcı etkisini beraber inceleyelim.  

 


Koç: 


Tutulma ile beraber koçlar, Mars ve Dolunay enerjisi ile sosyallik ve liderlik yeteneklerini geliştirecekler ve bu iş hayatlarındaki başarılarını tetikleyecek. 


Marsiyen bir tutulma söz konusu olduğu için, profesyonel yaşamınızda zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Çalışma hayatlarında profesyonel olmayı hedefleyen Koçlar iş yerlerinde heyecanınızı ve tutkunuzu körükleyen grup etkinliklerini seçerseniz tutulma ile beraber şansınızı arttırıp, rakiplerinizi geride bırakmış olacaksınız. 

 

İkizler: 


Mars ve Dolunay enerjisi, bu dönemlerde huzursuz ruhunuzun etkisini geride bırakarak olaylara başka bir açıdan bakmanıza fırsat tanıyacak. Aynı zamanda size değişim ve çeşitlilik sunacak. 


Bu süre içinde, değişikliğe yönelmeniz size yeni kazançlar getirecek. Bu nedenle farklı ortamları keşfetme fırsatlarını değerlendirmenizi önerebiliriz. Zamanla birlikte hareket edin ve en yeni teknolojilere açık olun. Bu sizi iş hayatınızda ekibinizin paha biçilmez bir üyesi yapabilir. 

 

Boğa: 


Dolunayın tutulma enerjisi, hayatınızı etkileyecek dış faktörleri tetikleyecektir. Temkinli olmakta fayda var. Bununla beraber yeni bir beceri öğrenmek için harika bir dönemdesiniz ve bunun bir teknolojik başarı ya da bir yabancı dil öğrenme gibi kariyer hayatınıza katkı sağlayacak duruma çevirmek sizin elinizde. Mars bu hafta size olumlu kapıları açacaktır. İş ile ilgili hayaller kuran Boğalar için müjdeler yakında. Demedi demeyin terfiiniz geliyor! 

 

Yengeç: 


Mars ve Dolunay enerjisi, artan finansal ve maddi güvenlik arzunuzu, tetikleyecektir. 


Finansal sorunlarla canınızı çok sıkmayın. İstikrarlı bütçenizi yönetmek için elden gelenin en iyisini yapıyorsanız, bu, yaratıcı çözümler bulma konusunda size bir kapı açacak. Paranızı  değerlendirmeye çalışıyor olabilirsiniz, maddi tasarruflar sizi biraz rahatsız edebilir ama siz bunun üstesinden dolunay ile birlikte gelebilirsiniz. 

Aslan: 


Marsla birlikte dolunay enerjisi, daha güçlü ve daha derin ilişkiler kurma isteğinizi tetikleyecektir. Bu dönemde iş ortaklıklarına dikkat! Arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte daha keyifli vakitler sizi bekliyor ama iş çevrenizdeki arkadaşlıklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çevrenizdeki is arkadaşlarınızla ilgili kıskançlıklar söz konusu olabilir, tedbirli olmakta fayda var. Diğer yandan şanslısınız çünkü Mars size bu hafta bir kalkan olup, düşmanlarınızı her durumda bertaraf etmenizi sağlayacak.  

 

Başak: 


Tutulma enerjisi, sağlık enerjinizi yükseltmeyle ilgili duygularınızı ön plana çıkartıyor. Bazı davranışlar sizi mutsuz ediyorsa, daha sağlıklı alışkanlıkları benimsemek olumlu hissetmenizi sağlayacaktır. Bir konunun üstesinden gelmek istiyorsanız, şimdi uzman yardımı almak için en iyi zaman emin olun. Sigarayı bırakmayı veya diyete başlamayı düşünen Basaklar şu an mükemmel zaman. Mantıklı bir egzersiz planı ve besleyici yemekler yardımcı olacaktır.  

 

Terazi: 


Dolunay enerjisi, yaratıcılığınızı tetikleyecek. Yaratıcı vizyonunuzu anlamayanlar sizi bastırmaya çalışabilir. Başkalarının fikirleri sizi etkilemesin. Kendiniz için doğru olun ve eleştiri veya olumsuz geri bildirim alsanız bile yolunuza devam edin. Zor bir süreç geçirdiniz ama sonuna geliyorsunuz. Sonunda çalışmalarınız övgü ve hayranlık uyandıracak. Yaratıcılığınızın boşa gitmesine izin vermeyin. Yetenekten para kazanabilme şansınız dolunay ile beraber çok yüksek. 

 

Akrep: 


Mars ve tutulma enerjisi, besleyici içgüdülerinizi tetikleyecek. Tüm ailenize uygun bir rutin oluşturmak, stresten sıyrılmaya yardımcı olacak. Ev hayatınızı bir öncelik haline getirmek, yakınlarınızla veya sevgilinizle kaliteli zaman geçirmek hayatinizi zenginleştirecek. 


Dış odaklar hayatınızda çok etkiliyse, şimdi bunu değiştirmek için gerekli enerjiye sahip olacaksınız. İşten belki biraz fazla yoruldunuz ve yakınlarınızı ihmal ettiniz. Tutulma ile beraber ailenizle yeniden bağlantı kurup ne kadar önemsediğinizi gösterebilirsiniz. 

 

Yay: 


Mars ve Dolunay enerjisi merakınızı ve öğrenme isteğini tetikleyecek. Bu dönem seyahat, kitap, grup ve yetişkin eğitimi kursları, ufkunuzu genişletmek için iyi olabilir. Heyecan verici bir yenilik fırsatı duyuyorsanız, bunun için şimdi gidin. Sadece eğitim açısından değil, kendiniz hakkında da yapabileceğiniz her şeyi keşfetmekten keyif alacaksınız. Becerilerinizi arttırmak beyninizin aktif kalmasına yardımcı olur, benliğinizi geliştirir ve size daha çok yönlü bir insan olma özelliği kazandırır. Uzun zamandır tasarladığınız projeleriniz için Mars yeşil ışık yakıyor! 

 

Oğlak: 


Tutulma enerjisi, finansal ve duygusal güvenliği sağlama ihtiyacınızı tetikleyecek. Mali durumunuzu ve potansiyel kazancınıza daha dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekebilir. Hayalini kurduğunuz fırsatların peşinde koştuğunuzun ve içgüdülerinizin güvenilir olduğunu hissedebilirsiniz. Spekülatif yatırımlar sizi ihtiyatlı hale getirecek. Önceliğiniz zaman içinde paranızı büyütmek ve size yeter bir kariyer inşa etmektir. Yeni bir iş mi arıyorsunuz? Yönetici gezegeniniz Satürn’ün bu hafta Mars ile olan etkileşimi sonucu size heyecan verici bir teklif gelebilir! 

 

Kova: 


Mars ve Dolunay enerjisi sizden kararlar almanızı, projeleri başlatmanızı, temas kurmanızı ve tohumlar ekmenizi isteyecek. Gizli korkular yüzeye çıkacak, ama bunların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Hedefleriniz ne olursa olsun, kararlarınız ne olursa olsun, neşeli olun, korkulara kapılmayın. 

Uzun vadeli hedefler belirlemek, pratik seçimler yapmak ve düşüncelerinizi olumlu tutmak en iyi yoldur. Kendinize inanın ve sabırlı tutumunuzu kaybetmeyin. 

 

Balık: 


Dolunayın tutulma enerjisi, sizin ruhsal tatmin bulma isteğinizi tetikleyecek. Ruhsal bir dinginlik, sezgilerinizin yeniden ön plana çıkmasına yardımcı olacak. Öğütlerden sıkılmış olabilirsiniz. Hayatınıza anlam katan bir şey geliştirmek artık sizin için daha önemli.  


Bu dönem ilham verici kitapları okumak, doğa ile iletişim kurmak ve zihninizi sakinleştirmek için harika bir zaman! Yaratıcı aktivitelerle, yeni fırsatları ayağınıza gelebilir. 

 
 
ÇAĞIN ERENOĞLU 
ASTROLOJI YAZISI 27.07.2018  

 

Önceki ve Sonraki Yazılar